search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:02
MENU CLOSE

David Bowie: Πλήθος καλλιτεχνών τιμούν τη ζωή και την καριέρα του «χαμαιλέοντα» της μουσικής

08.01.2021 11:36
David Bowie: Πλήθος καλλιτεχνών τιμούν τη ζωή και την καριέρα του «χαμαιλέοντα» της μουσικής - Media

 

Ένα πλήθος καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων οι: Μπόι Τζορτζ, Ρίκι Τζερβέις, Κόρι Τέιλορ των Slipknot και Ντέιβ Ναβάρο, έχουν προστεθεί στην ειδική εκδήλωσης ζωντανής ροής με φιλανθρωπικό σκοπό, που θα πραγματοποιηθεί για να τιμηθεί η ζωή και η καριέρα του Ντέιβιντ Μπόουι.
 
Το «A Bowie Celebration: Just For One Day!» θα μεταδοθεί παγκοσμίως σήμερα Παρασκευή (8 Ιανουαρίου) με αφορμή τα 74α γενέθλια του καλλιτέχνη, ο οποίος πέθανε στις 10 Ιανουαρίου του 2016. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Μάικ Γκάρσον, ο οποίος υπήρξε μέλος του συγκροτήματος του Μπόουι και θα βοηθήσει στη συγκέντρωση χρημάτων για το Save The Children.
 
Ήδη έχουν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν οι: Yungblud, Άννα Κάλβι και Duran Duran, ενώ επίσης αναμένεται ότι θα εμφανιστούν και οι: Τέιλορ Μόμσεν, Τέιλορ Χόκινς των Foo Fighters, Κρις Σάνι των Jane’s Addiction και Γκάρι Μπάρλοου του συγκροτήματος Take That.
 
Εμφάνιση θα πραγματοποιήσουν και οι: Άνταμ Λάμπερτ, Άντρα Ντέι, Μάικλ Σ. Χολ, Ίαν Χάντερ, Άτικους Ρος και πολλοί άλλοι.
 
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 2 πμ ώρα Ηνωμένου Βασιλείου (4 πμ ώρα Ελλάδας) και θα είναι διαθέσιμη για όσους αγοράσουν εισιτήριο σε όλο τον κόσμο, για 24 ώρες μετά την έναρξη της.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:02