search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:23
MENU CLOSE

«Μπλόκο» λοιμωξιολόγων στο Click Away- Παρατείνεται το lockdown

08.01.2021 13:39
«Click Away»: Πως θα παραλάβουν οι καταναλωτές τις παραγγελίες που έχουν κάνει - Media

 

Συζητήθηκε στη συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων, χωρίς ωστόσο να ληφθεί απόφαση, το θέμα των καταστημάτων, και το αν θα επαναλειτουργήσει από τη Δευτέρα το click away.

Αυτό σημαίνει πως από Δευτέρα δεν θα επανέλθει το click away και τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων αποφάσισαν να περιμένουν την εξέλιξη της πορείας των κρουσμάτων και να ξανασυνεδριάσουν τη Δευτέρα.

Οπότε από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ληφθεί η απόφαση για την επαναφορά ή όχι του click away.

Επίσης, την ερχόμενη εβδομάδα θα συζητηθεί και το θέμα της Γ’ Λυκείου και το πότε θα μπορέσουν να επιστρέψουν στα θρανία οι μαθητές.

Σίγουρη η νέα παράταση στο Lockdown

Το απόγευμα της Παρασκευής αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την παράταση του lockdown και τα μέτρα που αναμ ένεται να παρθούν ή και να αρθούν.

Lockdown: Σίγουρη και νέα παράταση τουλάχιστον μέχρι τις 18/1 - Τι θα γίνει με το click away - Media

Και αυτό καθώς νωρίτερα το μεσημέρι, έγινε η συνεδρίαση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων με τους συναρμόδιους φορείς αλλά δεν λήφθηκαν οι σχετικές αποφάσεις.

Αυτό σημαίνει πως την ερχόμενη Δευτέρα οι χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν με κλειστά τα εμπορικά καταστήματα ακόμα και για παραδόσεις προϊόντων.

Άλλωστε, η «χαλαρότητα» των προηγούμενων ημερών, της εορταστικής περιόδου και των αργιών, ήταν και το δεδομένο που έκανε τους λοιμωξιολόγους να δεχθούν με μεγάλη επιφυλακτικότητα και το άνοιγμα των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από την Δευτέρα.

Κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι θα πάει ακόμα πιο πίσω το σχέδιο του «click inside», που θα άνοιγε και τα καταστήματα στους καταναλωτές με προκαθορισμένα και περιορισμένα ραντεβού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:21