search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:21
MENU CLOSE

Τηλεδιάσκεψη φον ντερ Λάιεν-Ερντογάν το Σάββατο – Στο μενού ελληνοτουρκικά και Ανατολική Μεσόγειος

08.01.2021 18:50
Τηλεδιάσκεψη φον ντερ Λάιεν-Ερντογάν το Σάββατο - Στο μενού ελληνοτουρκικά και Ανατολική Μεσόγειος - Media
 
Τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα έχει το Σάββατο η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μαζί με τον Ύπατο Εκπρόσωπο της Ε.Ε. για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, Ζοζέπ Μπορέλ.
 
Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ερίκ Μαμέρ, η διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας της έκθεσης της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης, για τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. τον Μάρτιο.

Υπενθυμίζεται ότι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αποφάσισε τον περασμένο Δεκέμβριο να θέσει υπό… παρακολούθηση τη συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και, αν κρθεί απαραίτητο, να επιβάλλει κυρώσεις στην Άγκυρα.
 
Πρέπει να σημειωθεί, δε, ότι  για το τέλος του μήνα έχει προγραμματιστεί επίσκεψη της φον ντερ Λάιεν και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ στην Άγκυρα, όπου θα συναντηθούν με τον Ερντογάν.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:20