search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:36
MENU CLOSE

Γουρούνι κυνήγησε παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια γυρίσματος (Video)

09.01.2021 10:11
Γουρούνι κυνήγησε παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια γυρίσματος (Video) - Media

 

Μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστές τον ίδιο, την Κατερίνα Ζαρίφη και τέσσερα γουρούνια αποκάλυψε στην εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα», ο Παύλος Σταματόπουλος.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, είχαν ταξιδέψει λίγο έξω από τη Θήβα για να κάνουν γύρισμα για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και εκεί είχαν τη φαεινή ιδέα να βγουν στο χιόνι για να κάνουν stand up.

Τότε, είδαν μια οικογένεια γουρουνιών, «ο γουρούνος, η γουρούνα και τα δύο παιδάκια», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, και αποφάσισαν να στηθούν μπροστά από αυτά για να κάνουν το γύρισμα. 

Ωστόσο, τα γουρούνια φαίνεται ότι ενοχλήθηκαν από την παρουσία τους και το ένα από αυτά άρχισε να τρέχει κατά πάνω τους.

«Άρχισε να καλπάζει προς το μέρος μας. Καταλάβαινες ότι είχε νεύρα. Εγώ κλείστηκα στο αυτοκίνητο μαζί με το συνεργείο και άφησα τη Ζαρίφη απ’ έξω να την κυνηγάει γύρω γύρω από το αμάξι», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:36