search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:53
MENU CLOSE

Αποκάλυψη Europe 1: Και η Μπριζίτ Μακρόν ήταν θετική στον κορωνοϊό τα Χριστούγεννα

09.01.2021 10:55
Αποκάλυψη Europe 1: Και η Μπριζίτ Μακρόν ήταν θετική στον κορωνοϊό τα Χριστούγεννα - Media

 

Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν είχε βρεθεί θετική στην Covid-19 γύρω στα τέλη Δεκεμβρίου, όμως ξανάρχισε τις καθημερινές δραστηριότητές της αφού το δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό, μετέδωσαν σήμερα οι γαλλικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί Europe 1 και France Info.

Σύμφωνα με το Europe 1, η Μπριζίτ Μακρόν βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό στις 24 Δεκεμβρίου. Δεν παρουσίαζε κανένα σημαντικό σύμπτωμα και τα δύο επόμενα τεστ, στις 30 και 31 Δεκεμβρίου βγήκαν αρνητικά.

Ο ίδιος ο Εμανουέλ Μακρόν βρέθηκε θετικός στις 17 Δεκεμβρίου και τέθηκε σε αυτοαπομόνωση. Το επόμενο τεστ, στις 24 Δεκεμβρίου, έδειξε ότι δεν είχε πλέον συμπτώματα της Covid-19. Αν και το Ελιζέ ενημέρωνε καθημερινά για την υγεία του Προέδρου Μακρόν, για τη σύζυγό του δεν έγιναν γνωστές και εγκαίρως πληροφορίες για τη μάχη της με τον κορωνοϊό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:53