search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:10
MENU CLOSE

Alpha: Αλλάζει μέρα η «Μουρμούρα»…

09.01.2021 13:45
Alpha: Αλλάζει μέρα η «Μουρμούρα»... - Media

 

Αλλάζει μέρες προβολής η αγαπημένη κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».  Από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021, θα την απολαμβάνουμε τρεις φορές την εβδομάδα, με πρωτότυπα επεισόδια, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 12 Ιανουαρίου, η Βουλίτσα ψάχνει να βρει το θέμα του τρίτου της βιβλίου και ο Μηνάς νιώθει αόρατος. Μήπως αυτό είναι το καινούριο της θέμα;

Ο Άγγελος υπόσχεται στη Βέλη να οργανώσει ένα «ήρεμο-και-φιλήσυχο» μπάτσελορ. Όμως κάνει ένα μοιραίο λάθος. Αναθέτει την οργάνωσή του… στον Στελάρα (Ηλίας Μουλάς) και στον Κανάτη (Τόλης Παπαδημηρίου).

Ο Μπάμπης υποφέρει από πονόδοντο και η Ξένια προσπαθεί να τον πείσει να πάνε στον οδοντίατρο. Αλλά όταν τελικά πάνε μαζί…

Στον Πύργο έρχεται ένας καινούργιος γυμνασιάρχης θεολόγος, ο Θεολόγος και γίνεται το νέο χότ πρόσωπο. Η Μένη και η Καίτη τον διεκδικούν, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου, σκάει κρούσμα κορονοϊού στο χωριό. Μηνάς και Βούλα κάνουν το τεστ και το… φιλοσοφούν, περιμένοντας τα αποτελέσματα.

Η μέρα του γάμου έφτασε και όλα πάνε… κατά διαόλου! Αλλοπρόσαλλοι φίλοι, ατυχήματα και μια ανατροπή της-τελευταίας-στιγμής κάνουν τον Άγγελο και τη Βέλη να απελπίζονται. Θα καταφέρουν τελικά να παντρευτούν;

Ο Ηλίας αποκτά επιτέλους τη μηχανή των ονείρων του, κυρίως για να εντυπωσιάσει την Καίτη. Τώρα μένει μόνο να φανεί αν έχει ταλέντο στο να την οδηγεί ή όχι.

Ο Μπάμπης κερδίζει μια τηλεόραση και θέλει να την βάλει στην κρεβατοκάμαρα. Η Ξένια διαφωνεί γιατί πιστεύει πως θα επηρεάσει την σεξουαλικότητα τους. Και όταν η τηλεόραση αλλάζει θέση…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:10