search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:01
MENU CLOSE

Λαμία: Έπεσε πρόστιμο 5.000 ευρώ και στη λαϊκή αγορά

09.01.2021 14:18
Λαμία: Έπεσε πρόστιμο 5.000 ευρώ και στη λαϊκή αγορά - Media

 

Πρόστιμα δεν μοιράζει μόνο η Ελληνική Αστυνομία, που συνεχίζει τους έλεγχους για τα μέτρα που αφορούν στον κορωνοϊό, όπως στη χθεσινή περίπτωση που οδήγησε στο αυτόφωρο ιδιοκτήτρια τσιπουράδικου που σέρβιρε θαμώνες, ενώ της επέβαλε  προστιμο 5.000€ και από 300€ στους δυο θαμώνες.

Και στη λαϊκή αγορά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, το πρωί στην κεντρική λαϊκή αγορά του Σαββάτου στη Λαμία η Δημοτική Αστυνομία επέβαλε πρόστιμο 5.000 ευρώ σε παραγωγό, ο οποίος δεν είχε άδεια, ούτε ταμειακή μηχανή και φυσικά δεν ήταν στη λίστα που είχε εκδώσει ο Δήμος Λαμιέων για τους συμμετέχοντες στην σημερινή λαϊκή αγορά.

«Πρέπει όλοι να σεβόμαστε τους νόμους και τους συνάδελφους. Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι γουστάρει, όταν υποτίθεται ότι ζούμε σε μια οργανωμένη Πολιτεία. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που προσπαθούμε όλοι να επιβιώσουμε δεν μπορεί κάποιοι να κάνουν αθέμιτο ανταγωνισμό και να λειτουργούν σε βάρος των άλλων παραγωγών, που σέβονται και τηρούν το νόμο….», δήλωσε στην ιστοσελίδα ένας από τους παράγωγους στη λαϊκή της Λαμίας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:00