search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:38
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Μοιράστηκαν τις πρωτιές Μαυραγάννη – Αυτιάς

10.01.2021 08:58
Τηλεθέαση: Μοιράστηκαν τις πρωτιές Μαυραγάννη - Αυτιάς  - Media

 

Για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο βρέθηκαν στις επάλξεις η Φαίη Μαυραγάνη και ο Γιώργος Αυτιάς με στόχο να ενημερώσουν το τηλεοπτικό κοινό για όλα όσα το απασχολούν. Μάλιστα, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου η πίτα της τηλεθέασης μοιράστηκε ανάμεσα στους δύο leader της πρωινής ενημέρωσης.

Ποιος βρέθηκε όμως πρώτος και δη σε ποιο κοινό;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, η Φαίη Μαυραγάνη με την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» κατόρθωσε να βρεθεί για ακόμη μια φορά στην κορυφή της προτίμησης του δυναμικού κοινού με ποσοστό 15,1%. Στο γενικό σύνολο η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του OPEN σημείωσε 16,7%.

Όσον αφορά τον Γιώργο Αυτιά κατόρθωσε με ευκολία να βρεθεί στην κορυφή του γενικού συνόλου καθώς συγκέντρωσε ποσοστό 20% της προτίμησης των τηλεθεατών. Στο δυναμικό κοινό, ωστόσο, η εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» στον ΣΚΑΪ κατέγραψε ποσοστό της τάξης του 11,3%.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

  • ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ (Ε) 9,7
  • ΠΡΩΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ 13,1
  • ΤΏΡΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ 15,6
  • ΚΑΛΗΜΕΡΑ (ΣΚΑΙ) 11,3
  • ΕΡΤ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 9,4
  • ΜΕGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 11,1
  • ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΛΗΣ ΖΩΗΣ 13,1

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Με πληροφορίες από zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:38