search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:57
MENU CLOSE

Ομιλία Σημίτη στη Γερμανία

02.10.2012 14:11
Ομιλία Σημίτη στη Γερμανία - Media

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον -υπό τις παρούσες συνθήκες κρίσης- αναμένεται η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στο Όσναμπρουκ της Γερμανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα επικεντρωθεί στην αποφασιστική καμπή που διέρχεται το τελευταίο διάστημα η ΕΕ και η Ευρωζώνη.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον –υπό τις παρούσες συνθήκες κρίσης- αναμένεται η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στο Όσναμπρουκ της Γερμανίας.

Ο κ. Σημίτης είναι επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση που οργανώνεται κάθε χρόνο από το Πανεπιστήμιο και την πόλη του Όσναμπρουκ στην επέτειο της υπογραφής της Ειρήνης της Βεστφαλίας, που υπογράφηκε εκεί τον Οκτώβριο του 1648.

Η ομιλία του κυρίου Σημίτη θα έχει τον τίτλο «Είμαστε όλοι ισότιμοι εταίροι στην ΕΕ» και σύμφωνα με πληροφορίες, θα επικεντρωθεί στην αποφασιστική καμπή που διέρχεται το τελευταίο διάστημα η ΕΕ και η Ευρωζώνη, στην κρίση και στα προβλήματα ανάπτυξης που προκύπτουν από τις οικονομικές, τεχνολογικές και άλλες διαφορές που υπάρχουν μεταξύ Βορρά και Νότου.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα αναφερθεί επίσης στην ανάγκη αλληλεγγύης μεταξύ των κρατών-μελών και στην προοδευτική διακυβέρνηση, ως τη μόνη που μπορεί να οδηγήσει στις επιθυμητές, από κοινωνική και πολιτική άποψη, λύσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:57