search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:20
MENU CLOSE

Pop Up: «Aνασχηματισμός» στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

10.01.2021 14:20
Pop Up: «Aνασχηματισμός» στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Media

 

Πιστή στο καθημερινό, μεσημεριανό της ραντεβού συνεχίζει να είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το Pop Up στον Alpha.

Ωστόσο, η εκπομπή φέρεται πως βρίσκεται σε τροχιά αλλαγών.

Πιο συγκεκριμένα, από την έναρξη του νέου έτους, το Pop Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα βήμα πριν τον ανασχηματισμό στο πάνελ καθώς επανεξετάζεται η σύνθεση της ομάδας που πλαισιώνει την κεντρική παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, ήδη ζητήθηκε από τον Παναγή Τζωρτζάτο να περιορίσει την παρουσία του, από καθημερινή σε μία ημέρα την εβδομάδα, αναλαμβάνοντας ξεχωριστή στήλη.

Ο δημοσιογράφος φέρεται να μην αποδέχθηκε την πρόταση αυτή και το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από το Pop Up. Στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται πως από την μεσημεριανή εκπομπή του Alpha έχουν αποχωρήσει από την έναρξη της σεζόν, «σιωπηρά» και οι συνεργάτιδες Σουζάνα Κεγγίτση και Μυρτώ Κάζη.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:19