search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:42
MENU CLOSE

Αθ. Εξαδάκτυλος: Καλύτερα να ανοίγαμε το λιανεμπόριο παρά τα σχολεία

10.01.2021 16:54
Αθ. Εξαδάκτυλος: Καλύτερα να ανοίγαμε το λιανεμπόριο παρά τα σχολεία - Media

 

Την αντίθεσή του για το άνοιγμα των σχολείων εν μέσω lockdown λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού εξέφρασε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μία ημέρα πριν το άνοιγμα τους.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού ΣυλλόγουΑθανάσιος Εξαδάκτυλος, υπογραμμίζει ότι θα ήταν προτιμότερο να ανοίξει το λιανεμπόριο αντί να ανοίξουν σταδιακά τα σχολεία.

Αυτό είπε τόσο στην εκπομπή «Τώρα Ο,τι Συμβαίνει» στο OPEN TV ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, όσο και με ανάρτησή του στο Twitter λίγες μόλις ώρες πριν από το άνοιγμα των σχολείων.

Ο κ. Εξαδάκτυλος στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «Μεταξύ του πατέρα που ζητά να ανοίξει το μαγαζί του και του παιδιού που θέλει να πάει στους συμμαθητές και τη δασκάλα του, νομίζω προηγείται ο πατέρας. Καλύτερα να έρθει εισόδημα στο σπίτι και να συνεχιστεί η τηλεκπαίδευση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:39