search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:04
MENU CLOSE

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Αλέξης και η Πηνελόπη κλείνουν τον Δούκα Σεβαστό στη φυλακή

10.01.2021 18:32
«Άγριες Μέλισσες»: Ο Αλέξης και η Πηνελόπη κλείνουν τον Δούκα Σεβαστό στη φυλακή - Media

 

Έρχεται η «αρχή του τέλους» για τον Δούκα Σεβαστό στις «Άγριες Μέλισσες»!

Από τη μία ο φάκελος με τη βιομηχανική ζώνη ανοίγει ξανά κι από την άλλη αποκαλύπτεται πως ο εγγονός του είναι παιδί της Δρόσως…

Ο άλλοτε ισχυρός άντρας του Διαφανίου χάνει πια τις δυνάμεις του και καλείται να αντιμετωπίσει τα νέα προβλήματα που προκύπτουν στην οικογένειά του. Το youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Η αρχή του κακού θα ξεκινήσει με τον ερχομό του Τάκη στο Διαφάνι. Η θέλησή του να κερδίσει ξανά την καρδιά της Δρόσως, αλλά και για να βγάλει χρήματα, χρησιμοποιεί το ένοχο μυστικό της προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες των πράξεών του. Το σχέδιό του είναι να πάρει τη Δρόσω και τον μικρό Σέργιο και να φύγουν κάνοντας μια νέα αρχή, όμως η άρνησή της και η υποψία πως κάτι τρέχει με τον Κωνσταντή, τον κάνουν έξω φρενών και αποφασίζει να απειλήσει την Ασημίνα. «Κλέψατε ένα παιδί από τη μάνα του και όλοι θα μάθουν τι σόι άνθρωποι είστε», της λέει ο Τάκης και η Ασημίνα σοκάρεται.

Ο Τάκης συνεχίζει: «Τι νόμιζες, ότι θα παίρνατε έτσι ένα παιδί και θα πετούσατε τη μάνα του χωρίς αντάλλαγμα; Να ζει σε χαμόσπιτα και στη φτώχεια, ενώ εσείς κάνετε τη ζωή σας; Βέβαια υπάρχει κι άλλος τρόπος για να μη μαθευτεί το μυστικό σας! Να δώσετε χρήματα! Αν λοιπόν θέλεις και εσύ να κρατήσεις τον γιο σου και να μη μάθει κανείς τι κάνατε, δώσε λεφτά και θα είμαστε εντάξει». Η Ασημίνα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Βρίσκει τη Δρόσω και της επιτίθεται: «Για πόσο ακόμα θα μου προκαλείς πόνο; Πόσο ακόμα θα με βασανίζεις; Τόσο χαμηλά έπεσες, που χρησιμοποιείς τον Σέργιο για να πάρεις χρήματα; Αυτή είναι η αγάπη σου για το παιδί; Βάλτο καλά στο μυαλό σου, τον γιο μου δεν θα τον πάρεις ποτέ», ισχυρίζεται και φεύγει. Η Δρόσω, έξαλλη με όσα έμαθε ότι έκανε ο Τάκης πίσω από την πλάτη της, πάει να τον βρει αποφασισμένη για όλα. Επίσης, αποκαλύφθηκε πως η Δόμνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

«Δεν θα δεις ποτέ ξανά τον Σέργιο»

Η Ασημίνα δεν μπορεί να συνέλθει από τις απειλές του Τάκη και ο Νικηφόρος καταλαβαίνει πως κάτι της συμβαίνει. «Θα μου πάρουν το παιδί, Νικηφόρε! Η Δρόσω έφερε τον Τάκη στο χωριό για να πάρουν το παιδί μου! Με απείλησε, μου ζήτησε λεφτά αλλιώς θα πει σε όλους την αλήθεια», του λέει και ο Νικηφόρος τρελαίνεται! Πάει να βρει τη Δρόσω αποφασισμένος για όλα. Στο σπίτι βρίσκει τον Τάκη και οι δύο άντρες δεν αργούν να αρπαχτούν στα χέρια: «Ποιος είσαι εσύ ρε που απειλείς τη γυναίκα μου και θέλεις να πάρεις το παιδί μου; Ποιος είσαι;», με τη Δρόσω να προσπαθεί να τους χωρίσει.

Ο Νικηφόρος εξαγριωμένος της λέει: «Τον Σέργιο δεν θα τον ξαναδείς και μην τολμήσεις να πλησιάσεις ποτέ ξανά τον γιο μου! Τελείωσε για σένα! Και καλό θα ήταν να τα μαζέψεις και να φύγεις από το χωριό». Η Δρόσω είναι σε απόγνωση και τα βάζει με τον Τάκη, αλλά εκείνος για άλλη μια φορά καταφέρνει να την τουμπάρει. Στο μεταξύ όμως και η Ελένη μαθαίνει για τον εκβιασμό του στην Ασημίνα και τον διώχνει από το σπίτι τους, αλλά εκείνος είναι αποφασίζει να παίξει και το τελευταίο του χαρτί!

Η αποκάλυψη της αλήθειας στον Δούκα για τον εγγονό του στις Άγριες Μέλισσες

Ο Τάκης αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα και έτσι εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών. «Πώς τολμάς και μπαίνεις έτσι στο σπίτι μου, ποιος είσαι και τι θέλεις;», τον ρωτάει ο Δούκας και η Ασημίνα με τον Νικηφόρο παγώνουν. «Είμαι ο Τάκης, ο αρραβωνιαστικός της Δρόσως», λέει και η Μυρσίνη ζητάει από την Αγορίτσα να πάρει τον Σέργιο και να τον πάει στο δωμάτιό του. «Και τι θέλεις;», τον ρωτάει ο Δούκας και τότε εκείνος του λέει την αλήθεια: «Ηρθα να πάρω τον Σέργιο και να φύγουμε με τη Δρόσω».

Ο Δούκας τον κοιτάζει σαστισμένος. «Δεν ξέρετε κι εσείς την αλήθεια, ε; Τώρα λοιπόν θα την ακούσετε από εμένα! Ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και όχι της Ασημίνας! Αυτοί οι δύο έκλεψαν το παιδί της και παίζουν θέατρο τόσα χρόνια». Ο Δούκας παθαίνει σοκ! Δεν ξέρει τι να πει και πετάει με τις κλωτσιές έξω τον Τάκη. Στη συνέχεια απαιτεί εξηγήσεις από τον γιο του και τη νύφη του, αλλά ο Κωνσταντής ρίχνει τη χαριστική βολή: «Είναι αλήθεια, πατέρα! Το έμαθα κι εγώ πρόσφατα! Βρήκα τη Δρόσω τυχαία στην Αθήνα και μου τα είπε όλα, γι’ αυτό είχε εξαφανιστεί από το χωριό τόσα χρόνια. Για να προστατεύσει τον γιο σου, τον καλομαθημένο, για να μη χαλάσει τη ζαχαρένια του».

Ο Δούκας μένει εμβρόντητος και ο Κωνσταντής αποκαλύπτει: «Είμαι ερωτευμένος με τη Δρόσω και θέλω να την παντρευτώ», με τη Μυρσίνη να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της στην ιδέα πως θα κάνει και τρίτη νύφη Σταμίρη. Ενώ, ερωτευμένη μαζί του είναι και η Δρόσω. Ο Δούκας κλείνεται στο γραφείο του ανήμπορος να διαχειριστεί την κατάσταση. Η αποκάλυψη του μυστικού τής Ασημίνας και του Νικηφόρου φέρνει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια και η Ασημίνα απεγνωσμένη προειδοποιεί τη Δρόσω πως δεν πρόκειται να χάσει το παιδί της! Μάλιστα, μπροστά στην απελπισία που βιώνει, αποφασίζει να πάρει τον μικρό Σέργιο και να εξαφανιστεί από το χωριό.

Αλέξης και Πηνελόπη κλείνουν τον Δούκα φυλακή

Κι ενώ η Πηνελόπη με τον Αλέξη καταφέρνουν να παντρευτούν με όλη την οικογένεια να δίνει το «παρών» (εκτός από τον Δούκα), μετά τον γάμο ο εισαγγελέας βρίσκει το κόσμημα που πρόσφερε ο Μελέτης στην Πηνελόπη και αυτό θα γίνει ξανά η αφορμή για να ταράξει τη σχέση τους: «Γιατί σου κάνει δώρα; Τον αγαπάς ακόμα, έτσι;», της λέει και εκείνη τον καθησυχάζει: «Τι είναι αυτά που λες; Είμαστε παντρεμένοι, εσένα διάλεξα και ακόμα μου μιλάς για τον Μελέτη; Εχει τελειώσει ό,τι είχαμε μεταξύ μας! Μου το έκανε δώρο για τον γάμο μας… ως ξάδελφος».

Ο Αλέξης βρίσκει τον Μελέτη και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια, με τον εισαγγελέα να τον απειλεί να μείνει μακριά από τη γυναίκα του. Από την άλλη η Μυρσίνη καταφέρνει να πείσει τον Δούκα να δεχτεί την επιστροφή της Πηνελόπης και του Γραμματικού στο σπίτι τους, αλλά ο Γραμματικός δεν θέλει ούτε να το ακούσει. Η Πηνελόπη απαιτεί εξηγήσεις: «Δεν καταλαβαίνω τη συμπεριφορά σου και γιατί δεν θέλεις να πάμε στους γονείς μου», τον ρωτάει και τότε εκείνος αποφασίζει να τη φέρει αντιμέτωπη με την αλήθεια δείχνοντάς της τα στοιχεία που έχει εναντίον του πατέρα της. Το σοκ είναι τεράστιο. Η Πηνελόπη έρχεται σε σύγκρουση με την οικογένειά της και αποφασίζει να βοηθήσει τον άντρα της να τιμωρηθούν όπως πρέπει: «Είναι τέρατα όλοι! Γι’ αυτό κανείς στο χωριό δεν τους θέλει, είχαν δίκιο, τελικά! Αλέξη, κάνε ό,τι πρέπει για να πληρώσουν».

Τότε ο Γραμματικός αποφασίζει να ανοίξει ξανά την υπόθεση με τη βιομηχανική ζώνη. Παράλληλα, ο Προύσαλης δέχεται μια καταγγελία για τις παράνομες δραστηριότητες του Κωνσταντή. Κι ενώ ο Βόσκαρης προσπαθεί να καλύψει τα νώτα τους, ο Προύσαλης με σύμμαχο τον Αλέξη κάνουν ό,τι μπορούν για να τους ξεμπροστιάσουν

Η Ελένη σώζει τη Σοφούλα από τον Βόσκαρη

Η Σοφούλα ξελογιάζεται από τον Βόσκαρη και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε θέλει να παντρευτεί τον Αγγελο. Ο Τόλλιας αναγκάζεται να χαλάσει τον αρραβώνα της κόρης του, ενώ ο Αγγελος καταρρακωμένος ζητάει εξηγήσεις από τη Σοφούλα. Τα νέα για τη διάλυση των αρραβώνων κάνουν τον γύρο του Διαφανίου, ενώ ο κοινοτάρχης αισθάνεται άβολα και ιδιαίτερα όταν αποκαλύπτεται πως η κόρη του έκανε σχέση με τον Βόσκαρη. Ο Λάμπρος ενημερώνει την Ελένη για τη στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Μάνου και Σοφούλας και της ζητάει ν’ αποκαλύψει στην οικογένεια Τόλλια την κόλαση που πέρασε στα χέρια του: «Πρέπει να σώσουμε τη Σοφούλα, Ελένη! Μίλα, πες τα όλα, δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να της κάνει κακό». Θα βάλει και πάλι ο Βόσκαρης την Ελένη στην φυλακή;

Τα γεγονότα όμως θα τους προλάβουν καθώς ο Βόσκαρης βρίσκεται και πάλι ένα βήμα μπροστά και ζητάει από τη νεαρή κοπέλα να αρραβωνιαστούν και εκείνη δέχεται. Η Ελένη με τον Λάμπρο προσπαθούν να σώσουν τη Σοφούλα από τα χέρια του Βόσκαρη, αλλά μάταια. Τα νέα του αρραβώνα της Σοφούλας με τον Βόσκαρη σκάνε σαν βόμβα στο καφενείο και κανείς δεν ξέρει πώς θα το πούνε στον Αγγελο! Από την άλλη, ο Μάνος προσπαθεί να παραπλανήσει τον Τόλλια και την Παγώνα για όσα ακούγονται για εκείνον, ενώ η Ελένη με τον Λάμπρο ζητάνε τη βοήθεια του Γραμματικού καθώς βλέπουν πως η Σοφούλα είναι αμετάπειστη. Κανένας στο χωριό δεν καλοβλέπει αυτόν τον αρραβώνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15