search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:54
MENU CLOSE

Ανεπιθύμητη η τρόικα!

02.10.2012 14:52
Ανεπιθύμητη η τρόικα! - Media

Την υποδέχθηκαν στην ΚΕΔΕ οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ με σκουπίδια, καφέδες και μπουκάλια νερού, ενώ νωρίτερα, όταν οι επικεφαλής έφτασαν στο υπουργείο εργασίας, παραλίγο να μπουν σε παράπλευρο γυμναστήριο γιατί η είσοδος είχε αποκλειστεί από το ΠΑΜΕ και ΑΜΕΑ.

Οι αποδοκιμασίες κατά της τρόικας συνεχίστηκαν και σήμερα  με τον Πολ Τόμσεν να ψάχνει επί ώρα την πίσω είσοδο του υπουργείου εργασίας ενώ οι δύο συνάδελφοί του είχαν μπει μέσα. Η κεντρική είσοδος είχε αποκλεισθεί από διαδηλωτές του ΠΑΜΕ και ΑΜΕΑ.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
 
Λίγο, αργότερα, λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ έριξαν τρεις κάδους σκουπιδιών στην είσοδο της ΚΕΔΕ (Γεναδίου 8).
Όπως αναφέρεται, μόλις έγινε αντιληπτό το όχημα τους άρχισαν οι αποδοκιμασίες, εκτοξεύτηκαν μπουκάλια αλλά και καφέδες, ενώ ρίχτηκαν και σκουπίδια.
Το όχημα, αναγκάστηκε να αποχωρήσει ενώ συνολικά ρίχθηκαν στο δρόμο τρεις κάδοι σκουπιδιών.
Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις των ΜΑΤ αλλά δεν υπήρξε επέμβαση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:51