search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:44
MENU CLOSE

Sex and the City: Οι πρωταγωνίστριες επιστρέφουν σε νέα σειρά – Απούσα η «Σαμάνθα»! (Video)

11.01.2021 07:26
Sex and the City: Οι πρωταγωνίστριες επιστρέφουν σε νέα σειρά - Απούσα η «Σαμάνθα»! (Video) - Media

 

Η πολυαγαπημένη σειρά Sex and The City επιστρέφει μέσα από ένα πολλά υποσχόμενο revival, επιβεβαιώνοντας τις φήμες περί makeover!

Έτσι, η «Κάρι», η «Μιράντα» και η «Σάρλοτ» επανέρχονται μέσα από τις Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κριστίν Ντέιβις αντιμετωπίζοντας τις περιπλοκότητες της ζωής στα 50! Μάλιστα, κοινοποίησαν το πρώτο trailer στα social media τους…

Ηχηρή, ωστόσο, θεωρείται η απουσία της Κιμ Κατράλ και τηλεοπτικής “Σαμάνθα” η οποία είχε απορρίψει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε αναβίωση ή reboot της σειράς.

Επιπλέον, η Αμερικανο-καναδή είχε συγκρουστεί δημόσια με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, μετά τον θάνατο του αδελφού της το 2018. Ειδικότερα, η Κατράλ είχε αναφέρει στην «Κάρι» τα εξής:

«Θέλω να είμαι απολύτως ξεκάθαρη. Δεν σε θεωρώ οικογένεια ούτε φίλη μου. Σου γράφω για να σου πω μια τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να αποκαταστήσεις την εικόνα του καλού κοριτσιού».

Όπως ήταν λογικό το ιδιαίτερα καυστικό μήνυμά της σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15