search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:04
MENU CLOSE

Τσιμτσιλή: Απαντά γιατί αρνήθηκε να πάει στην εκπομπή της Μελέτη (Video)

11.01.2021 09:44
Τσιμτσιλή: Απαντά γιατί αρνήθηκε να πάει στην εκπομπή της Μελέτη (Video) - Media

 

Τέλος στις φήμες περί κόντρας της με την Ελεωνόρα Μελέτη θέλησε να δώσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι όντως αρνήθηκε να πάει ως καλεσμένη στα “Μεσάνυχτα”, ωστόσο, τόνισε ότι αυτό έγινε επειδή είχε προηγηθεί πρόταση να παρευρεθεί στην εκπομπή «Direct» του Τάκη Χατζή.

«Διάβασα σε ένα ρεπορτάζ ότι είπα «όχι» στην Ελεονώρα Μελέτη και «ναι» στον Τάκη Χατζή. Που όντως τώρα η συνάδελφος Ναταλία Ανδρικοπούλου δεν είπε κάτι ψευδές. Όντως είπα «ναι» στον Χατζή και «όχι» στην Ελεονώρα, αλλά ήταν θέμα χρονικής προτεραιότητας, δηλαδή, έτυχε ο Τάκης να με πάρει λίγο πριν τελειώσει το 2020, του είπα ότι θα έρθω.

Και έτυχε και η Ελεονώρα μου το είπε μετά. Μην μας βάζουν να τσακωθούμε μεταξύ μας, εγώ με την Ελεονώρα έχω άψογη σχέση. (…) ‘Ήθελα να το ξεκαθαρίσω γιατί είναι περίεργες εποχές και δεν πρέπει να αφήνονται εντυπώσεις…» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:59