search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:31
MENU CLOSE

Σε υψηλά άνω των 6 μηνών ο Γενικός Δείκτης του Χ.Α.

02.10.2012 15:54
Σε υψηλά άνω των 6 μηνών ο Γενικός Δείκτης του Χ.Α.
 - Media

 Σε υψηλά άνω των έξι μηνών έκλεισε σήμερα το Χ.Α. κατέγραψε άνοδο 4,91%, ολοκληρώνοντας πάνω από τις 780 μονάδες.

 Σε υψηλά άνω των έξι μηνών έκλεισε σήμερα το Χ.Α. κατέγραψε άνοδο 4,91%, ολοκληρώνοντας πάνω από τις 780 μονάδες.
 
Αναλυτές σχολιάζουν ότι η αγορά είναι διατεθειμένη να εισέλθει εκ νέου σε ρυθμούς προεξόφλησης θετικών νέων, όχι μόνο σε ό,τι αφορά το νέο πακέτο δημοσιονομικών μέτρων και τις εκκρεμότητες που ακόμη υφίστανται, αλλά και σε ό,τι αφορά την «τύχη» του ελληνικού χρέους. 
 
Όπως εξηγούν, οι εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η διάσταση απόψεων μεταξύ Βρυξελλών και ΔΝΤ αναφορικά με το ελληνικό χρέος, εκλαμβάνονται ως ευνοϊκές για το σενάριο μιας συνολικότερης ευρωπαϊκής «λύσης» απέναντι στην κρίση χρέους, η οποία πιθανότατα θα περιλαμβάνει κάποια μορφή αναδιάρθρωσης. 

Σε κάθε περίπτωση, βασικός κινητήριος μοχλός για την άνοδο στο Χ.Α. παραμένει ο κλάδος των τραπεζών, ο οποίος όπως εκτίμησε και η Beta Securities στο πρωινό της report θα συνεχίσει να προσελκύει το ενδιαφέρον, «καθώς σταδιακά κερδίζουν έδαφος σενάρια για νέα τραπεζικά deals, με επίκεντρο το Τ.Τ. και τη Geniki». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43