search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:40
MENU CLOSE

«Κόλαση» στον Νέο Κόσμο: Βροχή πυροβολισμών και ένας νεκρός σε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» (Photos)

11.01.2021 17:14
5220593
 
Σε μακελειό κατέληξε συμπλοκή μεταξύ αγνώστων στην περιοχή του Αγίου Σώστη στο Νέο Κόσμο, καθώς μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των συμπλεκομένων ο απολογισμός είναι ως ώρας ένας νεκρός και τρεις τραυματίες.
Ενώ στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αιματηρό περιστατικό θεωρείται ως «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» μεταξύ αλλοδαπών, καθώς η συμπλοκή μετατράπηκε σε «κόλαση» πυροβολισμών.
Μεταξύ δραστών και θυμάτων φαίνεται πως προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός ενδεχομένως για κάποια οικονομική διαφορά όπως μεταφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στους αστυνομικούς από μάρτυρες και βέβαια αν ισχύει αυτό, εξετάζεται η προέλευσή αυτής της διαφοράς.
 
Μετά τα έντονα λόγια οι 4-5 δράστες έβγαλαν όπλα. Η συμπλοκή συνέβη κοντά στην οδό Τιμοκρέωντος στον Νέο Κόσμο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα επιχείρησε να καταφύγει σε παρακείμενο καφέ όπου και δέχθηκε τους πυροβολισμούς έπεσε νεκρός, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά υπάλληλος του καφέ.
Πληροφορίες για δεύτερο νεκρό αποδείχθηκαν τελικά λάθος, καθώς ένα βαριά τραυματισμένο άτομο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και του έγινε ανάνηψη και τελικά σώθηκε η ζωή του. Μεταξύ των τραυματιών είναι και μια γυναίκα.
 
Η αστυνομία αναζητεί ένα όχημα με το οποίο φέρονται να έχουν διαφύγει ένοπλοι που πήραν μέρος στην αιματηρή συμπλοκή. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή που κατέληξε σε μακελειό έγινε για οικονομικές διαφορές.
 
Πληροφορίες: protothema.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50