search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:56
MENU CLOSE

Θριάσιο: Ξύπνησε από κώμα ο υποδιοικητής του νοσοκομείου

12.01.2021 07:58
Θριάσιο: Ξύπνησε από κώμα ο υποδιοικητής του νοσοκομείου - Media

 

Ξύπνησε από το κώμα ο υποδιοικητής του Θριάσιου Νοσοκομείου που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ διασωληνωμένος και η κατάσταση της υγείας του διαρκώς βελτιώνεται. Σύμφωνα με το STAR, ο υποδιοικητής Χρήστος Πιλάλης, μεταφέρθηκε από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας στο Ωνάσειο. 

Στις 27 Δεκεμβρίου, ο 54χρονος διοικητικός του Θριάσιου και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ένα βακτήριο του προκάλεσε βαριά πνευμονία και στη συνέχεια ρήξη μιτροειδούς βαλβίδας, μία ημέρα μετά τον εμβολιασμό του.

Την επόμενη μέρα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και τριάντα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, ο αναπληρωτής διοικητής του Θριάσιου, διασωληνώθηκε.

«Παρ’ ολίγον να φύγει κάποια στιγμή. Την Πρωτοχρονιά, την πρώτη μέρα που μετακινήθηκε από το Θριάσιο στη Νίκαια το μεσημέρι, νωρίς το απόγευμα, υπήρξε αυτός ο κίνδυνος, τον οποίο ευτυχώς τον ξεπέρασε» αποκάλυψε η σύζυγός του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:56