search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:11
MENU CLOSE

Σοκ στη Νέα Ζηλανδία: Επίθεση στο κοινοβούλιο με τσεκούρι

12.01.2021 19:47
Σοκ στη Νέα Ζηλανδία: Επίθεση στο κοινοβούλιο με τσεκούρι - Media
 
Σοκ προκάλεσε στη Νέα Ζηλανδία η είδηση ότι άνδρας οπλισμένος με τσεκούρι πραγματοποίησε επίθεση με τσεκούρι στο κτίριο του κοινοβουλίου της χώρας στο Ουέλινγκτον.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Νέας Ζηλανδίας, ο άνδρας, η ταυτότητα του οποίου ακόμα παραμένει μη δημοσιοποιημένη, κραδαίνοντας τσεκούρι έσπασε τζάμια στην είσοδο του κτιρίου.
 
Αμέσως παρενέβη η φρουρά του κοινοβουλίου, η οποία και κατόρθωσε να τον αφοπλίσει και να τον συλλάβει χωρίς, ευτυχώς, άλλα παρατράγουδα, εκτός από τις ζημίες που προκάλεσε.
 
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν ως τώρα άγνωστα, ενώ ο δράστης αναμένεται να περάσει αυτόφορο, προκειμένου να οριστεί τακτική δικάσιμος για την πράξη του.
 
Το ενδιαφέρον ή περίεργο είναι ότι σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας έμοιαζε να θέλει να προκαλέσει μόνο ζημιές και όχι να εισβάλλει στο κτίριο με το τσεκούρι.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:10