24/02/2021 23:07:34

Ναύπακτος: Κατάρρευση αντιπλημμυρικού έργου που παραδοθηκε πριν ένα μήνα (Photos)

Ναύπακτος: Κατάρρευση αντιπλημμυρικού έργου που παραδοθηκε πριν ένα μήνα (Photos) - Media

 

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στην Ναύπακτο η κατάρρευση μέρους αντιπλημμυρικού έργου το οποίο είχε παραδοθεί μόλις πριν από ένα μήνα.

Το συγκεκριμένο έργο βρίσκεται στην θέση Πινακάδες του Τρικόρφου Ναυπακτίας και αφορά ένα τοίχο «ζαρζανέτι» που έχει υποχωρήσει, αφήνοντας εκτεθειμένη την γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με το τοπικό site npress.gr, o προβληματισμός είναι μεγάλος, αφού ούτε οι βροχές ήταν ιδιαίτερα έντονες, ούτε οι συνθήκες ακραίες που να δικαιολογεί μια τόσο μεγάλη ζημιά.

Ο κίνδυνος τώρα είναι πολύ μεγάλος σύμφωνα με τους κατοίκους, αφού εάν έχουμε νέα πλημμυρικά φαινόμενα τις επόμενες ημέρες, θα παρασυρθούν οι κολόνες της ΔΕΗ που βρίσκονται εκεί με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς ρεύμα, το εργοστάσιο μαρμελάδας και ξενοδοχειακή μονάδα, όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν.

Οι κάτοικοι έχουν καλέσει τον δήμο να δει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, όμως η απάντηση ήταν αρνητική, λέγοντας πως: «εμείς δεν εμπλεκόμαστε, αυτό είναι έργο που επιβλέπει η περιφέρεια».

Δείτε εικόνες που δημοσίευσε το npress.gr:

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.