search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:44
MENU CLOSE

Τσακ Νόρις: «Δεν ήμουν εγώ στο Καπιτώλιο – Ήταν σωσίας μου»

13.01.2021 09:09
Τσακ Νόρις: «Δεν ήμουν εγώ στο Καπιτώλιο - Ήταν σωσίας μου» - Media

 

Ο Τσακ Νόρις δεν ήταν παρών στα βίαια επεισόδια από οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσιγκτον, διευκρίνισε εκπρόσωπος του ηθοποιού, διαψεύδοντας τις φήμες ότι συμμετείχε στις ταραχές. 

Αφορμή στάθηκε η κυκλοφορία μιας φωτογραφίας στα social media ενός άντρα που μοιάζει αρκετά μαζί του και ποζάρει με έναν υποστηρικτή του Τραμπ

Η φωτογραφία φέρεται να τραβήχτηκε λίγο πριν την βίαιη εισβολή στο κτίριο του Καπιτωλίου, στις 6 Ιανουαρίου, η οποία δημοσιεύτηκε αρχικά από τον Matthew Bledsoe, τον άντρα που πόζαρε δίπλα στον υποτιθέμενο ηθοποιό, γράφοντας στη λεζάντα: «Τσακ Νόρις».

Η εν λόγω  φωτογραφία έγινε αμέσως viral, διχάζοντας το Twitter.

«Αυτός δεν είναι ο Τσακ Νόρις αλλά κάποιος που θέλει να του μοιάσει, ο Τσακ είναι πολύ πιο όμορφος. Ο Τσακ παραμένει στο ράντσο του στο Τέξας μαζί με την οικογένειά του» τόνισε ο εκπρόσωπός του, ενώ και ο ίδιος διέψευσε τη φημολογία με μια ανάρτησή του στο Τουίτερ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:43