27/01/2021 20:54:20

Χρυσές Σφαίρες 2021: Τα παιδιά του Σπάικ Λι θα είναι οι πρεσβευτές

Χρυσές Σφαίρες 2021: Τα παιδιά του Σπάικ Λι θα είναι οι πρεσβευτές - Media

 

Η Σάτσελ και ο Τζάκσον Λι θα είναι οι πρεσβευτές των Χρυσών Σφαιρών του τρέχοντος έτους, όπως ανακοίνωσε το «Hollywood Foreign Press Association».
 
Τα παιδιά του σκηνοθέτη Σπάικ Λι και της Τόνια Λιούις Λι θα είναι τα πρώτα αδέλφια χρώματος που λαμβάνουν αυτή τη θέση, με τον Τζάκσον να είναι ο πρώτος μαύρος πρεσβευτής στην ιστορία του HFPA. Τα αδέλφια Λι παρουσιάστηκαν ως πρεσβευτές της φετινής χρονιάς -προσκλήθηκαν να βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της 78ης ετήσιας τελετής απονομής βραβείων και να εργαστούν για την ευαισθητοποίηση σχετικά με μια φιλανθρωπική δράση της επιλογής τους- κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής εκδήλωσης, στην οποία συμμετείχαν οι περσινοί πρεσβευτές, που ήταν οι γιοι του Πιρς Μπρόσναν, Ντίλαν και Πάρις.
 
Ο Σπάικ και η Λιούις εμφανίστηκαν σε ένα βίντεο δίνοντας συγχαρητήρια στα παιδιά τους, τα οποία και τα δύο θέλουν να ασχοληθούν με τη σκηνοθεσία. Ο Τζάκσον διευθύνει τη δική του σχεδιαστική εταιρεία και έχει σχεδιάσει πολλά ζευγάρια παπούτσια για γνωστές εταιρείες είναι πτυχιούχος του NYU και ήταν ο δημιουργικός διευθυντής του DRØME, ενός queer και διατομεακού περιοδικού τέχνης και πολιτισμού.
 
Στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δράσεων η Σάτσελ θα επικεντρωθεί στην επέκταση της υγειονομικής περίθαλψης για τις κοινότητες LGBTQIA+ συνεργαζόμενη με την Callen-Lorde, μια οργάνωση που έχει αλλάξει τη ζωή των κοινοτήτων LGBTQIA+ στη Νέα Υόρκη μέσω της ολοκληρωμένης, χωρίς κρίση φροντίδας, της έρευνας και της εκπαίδευσης.

Ο Τζάκσον θα επικεντρωθεί στην καθοδήγηση των νέων σε κοινότητες που δεν έχουν την κατάλληλη υποστήριξη μέσω του «Big Brothers Big Sisters of America». Ο κάθε οργανισμός θα λάβει επιχορήγηση 25.000 δολαρίων από το HFPA.
 
«Είμαστε περήφανοι που μεταφέρουμε την κληρονομιά της αφήγησης του πατέρα μας για να φέρουμε την προσοχή σε κοινότητες που βρίσκονται κοντά στις καρδιές μας», δήλωσε η Σάτσελ. 

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.