search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:52
MENU CLOSE

Σούπερ ντέρμπι στην Τούμπα με πάνω από 300 επιλογές από το Pamestoixima.gr

13.01.2021 11:07
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με πάνω από 300 επιλογές από το Pamestoixima.gr - Media

 

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός λύνουν απόψε (19:30) τις διαφορές τους στην Τούμπα, στο εξ αναβολής ντέρμπι της Super League. Δέκα βαθμοί χωρίζουν τις 2 ομάδες. Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά στους 7 πόντους. Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει τη νίκη για να ξεφύγει κι άλλο, ενώ στόχος του είναι να διατηρήσει και το αήττητο στο εφετινό πρωτάθλημα. 

Στην προηγούμενη σεζόν αναμετρήθηκαν 3 φορές στην Τούμπα. Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 0-1 τα 2 ματς πρωταθλήματος, στην κανονική περίοδο και τα play off. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει, για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, περισσότερες από 300 στοιχηματικές επιλογές και 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του. Προσφέρεται και το «Money Back», για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του Super Cup Ισπανίας

 

Με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr παίζεται και ο αποψινός (22:00) πρώτος ημιτελικός του Super Cup Ισπανίας, Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόναστην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Συνεχίζονται και οι προσφορές με τριάδες και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένες αποδόσεις. Τα πολλαπλά σκορ είναι για τα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα.

Δείτε τις σημερινές προσφορές:

·         Μάντσεστερ Σίτι-Μπράιτον: Over 2,5 γκολ η Μάντσεστερ Σίτι, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ημίχρονο ισοπαλία/Τελικό ισοπαλία, Γιουβέντους-Τζένοα: Over 3,5 γκολ. 

·         Αϊντχόφεν-Άλκμααρ: Goal, Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα: 4-6 γκολ, Νάπολι-Έμπολι: Η Νάπολι να νικήσει και τα 2 ημίχρονα.

·         Φιορεντίνα-Ίντερ: Ισοπαλία στο 2ο ημίχρονο, Μπεσίκτας-Ρίζεσπορ: Over 1,5 γκολ η Μπεσίκτας, Αϊντχόφεν-Άλκμααρ: Η Αϊντχόφεν να σκοράρει πρώτη. 

·         ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: 2-1, 1-1, 1-3.

·         Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα: 2-1, 2-2, 0-3.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:51