search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:34
MENU CLOSE

Η απάντηση του Χατζηνικολάου στον Ηλιόπουλο και η συγγνώμη

13.01.2021 11:14

 

Στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο απάντησε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου μέσα σπό τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είχε εγκαλέσει τον δημοσιογράφο να ζητήσει δημόσια συγγνώμη διότι του απέδωσε δήλωση περί συμψηφισμού των νεκρών από το Μάτι με την πανδημία.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ζήτησε συγγνώμη, καθώς όπως παραδέχτηκε, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κάνει τέτοια δήλωση, ωστόσο όπως συμπλήρωσε ο ίδιος, την ίδια δήλωση έχει κάνει ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος έπαιξε στην εκπομπή απόσπασμα της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στον Γιώργο Παπαδάκη, σχολιάζοντας ότι ο ίδιος απλά χρησιμοποίησε την αναφορά για να θέσει ερώτημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Εγώ λοιπόν σας στέλνω τη συγγνώμη μου αλλά το κόμμα σας το είπε. Και το είπε από τα πιο επίσημα χείλη και από τον πρόεδρό του, τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν έκανα κάτι παραπάνω, παρά να χρησιμοποιήσω αυτή την αναφορά για να θέσω ερώτημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αφήστε αυτό το ύφος, αφήστε τα χρονικά όρια που θέσατε με την ανάρτησή σας στο Facebook και δείτε τώρα πώς θα μαζέψετε την γκάφα που κάνατε” ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Η χθεσινή ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33