search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:22
MENU CLOSE

Ο «Tάκης» από τις Άγριες Μέλισσες απαντά στη Χρυσούλα Διαβάτη (Video)

13.01.2021 11:15
Ο «Tάκης» από τις Άγριες Μέλισσες απαντά στη Χρυσούλα Διαβάτη (Video) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μίλησε ο  Αργύρης Πανταζάρας, αποκαλύπτοντας ότι ο “Τάκης” από τις Άγριες Μέλισσες θα εισβάλλει στο Διαφάνι και θα αποχωρήσει αφού “πετάξει” πρώτα τις βόμβες του.

Επιπλέον, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρόσφατη δήλωση της Χρυσούλας Διαβάτη, αναφορικά με τα θέατρα και τις Live Streaming παραστάσεις για τις οποίες είχε τοποθετηθεί ως εξής:  

«Χάλια είναι οι Live streaming παραστάσεις. Το θέατρο είναι ζωντανός οργανισμός θέλει τον θεατή. Αυτά είναι σαχλαμάρες! Σαχλαμάρες είναι και προσβάλουν το θέατρο!»

Απαντώντας σε αυτήν τη δήλωση, ο Αργύρης Πανταζάρας τόνιζει: «Έχω μια γνώμη ότι ο πολιτισμός πρέπει να εκπέμπει σε κάθε εποχή. Αυτή τη στιγμή βιώνουμε μία ιστορική εποχή και δεν μπορούμε να πάψουμε να εκπέμπουμε με κάθε μέσο. Αυτό δεν έρχεται να αντικαταστήσει το θέατρο, έρχεται να ενδυναμώσει και να πει ότι θα είμαστε εδώ σε κάθε περίπτωση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15