search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:01
MENU CLOSE

Με πολιτικά μηνύματα η παρουσίαση του βιβλίου του Λοβέρδου

03.10.2012 09:50
Με πολιτικά μηνύματα η παρουσίαση του βιβλίου του Λοβέρδου - Media

Την πρόθεσή του να προβεί στην ανάληψη των απαραίτητων πρωτοβουλιών εφόσον υπάρξει ανάγκη πολιτικών ενεργειών, θα επαναλάβει σήμερα ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Την πρόθεσή του να προβεί στην ανάληψη των απαραίτητων πρωτοβουλιών εφόσον υπάρξει ανάγκη πολιτικών ενεργειών, θα επαναλάβει σήμερα ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, στην παρουσίαση του βιβλίου του «Θέσεις για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση» που διοργανώνουν τα Public και οι εκδόσεις «Ίνδικτος». 

Σύμφωνα με συνεργάτες του, πάντως, ο κ. Λοβέρδος θα περιοριστεί απόψε σε όσα ο ίδιος έχει δηλώσει μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του, και δη στον επίλογό του, μη πηγαίνοντας προς το παρόν στο επόμενο, μεγάλο βήμα. Αυτό, αναμένεται να το κάνει κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου, που διοργανώνει το δικό του γραφείο για τον Νοέμβριο στην Αθήνα, όταν τα μέτρα θα έχουν ψηφιστεί και ο ίδιος θα έχει ίσως ήδη προχωρήσει σε ανεξαρτητοποίηση, αποχωρώντας – όπως φέρεται να σχεδιάζει – από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. 

Υπενθυμίζεται ότι με το βιβλίο του ο κ. Λοβέρδος προαναγγέλλει ουσιαστικά τις επόμενες κινήσεις του στην ελληνική πολιτική σκηνή. «Η αναμονή μου λαμβάνει τέλος. Σε ό, τι αφορά τις προθέσεις μου, η έκδοση των θέσεων για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση συνιστά πολιτική ενέργεια. Θα αγωνιστώ για να καταρτιστεί, επιτέλους, και να εφαρμοστεί το εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση και επιστροφής στο δρόμο της ευημερίας και αξιοπιστίας. Η πίστη μου σε αυτό που επιχειρώ είναι ακλόνητη», γράφει. Παράλληλα, διαπιστώνει την ανάγκη ενός συμμετοχικού, ευρωπαϊκού, μεταρρυθμιστικού, σοσιαλδημοκρατικού πολιτικού υποκειμένου στην Ελλάδα, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για ίδρυση νέου πολιτικού φορέα από τον ίδιο. Το όλο Εθνικό Σχέδιο εξόδου από την κρίση άλλωστε, ετοιμάζεται ήδη, με σκοπό να παρουσιαστεί ολοκληρωμένο τον προσεχή Φεβρουάριο. 

Απόψε, για το βιβλίο του θα μιλήσουν ο Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αργύρης Πασσάς, ο συγγραφέας Κώστας Κουτσουρέλης και ο δικηγόρος Πάνος Αλεξανδρής. Το ενδιαφέρον – πλην όμως μη πολιτικό – πάνελ θα στηθεί στις επτάμιση το απόγευμα στο ξενοδοχείο “Athens Plaza” στο κέντρο της Αθήνας, ενώ συνεργάτες του κ. Λοβέρδου, επιμένουν ότι οι ίδιοι δεν απέστειλαν καμία πρόσκληση σε πολιτικούς ή μη, αφήνοντας την όλη διοργάνωση στα Public. Επιφυλάσσονται όμως για τη φροντίδα των προσκλήσεων στην παρουσίαση του Νοεμβρίου στην Αθήνα, και όσων άλλων διοργανώσουν οι ίδιοι ανά την Ελλάδα…
 
Πηγή: www.real.gr
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:01