search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:22
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο άνθρωπος του Μαξίμου για τα ΜΜΕ

13.01.2021 18:26
Αυτός είναι ο άνθρωπος του Μαξίμου για τα ΜΜΕ - Media

 

Είναι ο άνθρωπος του Μαξίμου που έχει αναλάβει την εποπτεία της ΕΡΤ και ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αρμοδιότητες της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, καθώς και της ΕΡΤ, του Τύπου, των ιστοσελίδων και του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων έχει αναλάβει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Θεόδωρος Λιβάνιος.

Αυτό γίνεται μέσω της άσκησης των αρμοδιοτήτων όλων των οργανικών μονάδων της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης ενώ ρητά αναφέρεται στο ΦΕΚ η εποπτεία και η ρύθμιση οργανωτικών θεμάτων της ΕΡΤ και του ΑΠΕ.

Αυτός είναι και ο λόγος που η ΕΣΗΕΑ ζητά συνάντηση μαζί του προκειμένου να  τον ενημερώσει για τα θέματα που απασχολούν τον δημοσιογραφικό κόσμο και τα μεγάλα εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζε.

Η επιστολή της ΕΣΗΕΑ

Αναλυτικά η επιστολή που έστειλε η ΕΣΗΕΑ στον Θεόδωρο Λιβάνιο:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ σας συγχαίρει για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων. Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Αθήνας, όπως καλά γνωρίζετε, αντιμετωπίζει πολύ μεγάλα εργασιακά προβλήματα, τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Για τον λόγο αυτό επιθυμούμε να έχουμε μία συνάντηση μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για όλα τα θέματα που μας απασχολούν και να επεξεργαστούμε λύσεις.

Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ

Η Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας».

Το βιογραφικό του Θεόδωρου Λιβάνιου

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας και υποψήφιος διδάκτορας του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου.

Εργάστηκε για πάνω από μια δεκαετία σε επιχειρήσεις πληροφορικής και έρευνας αγοράς στον ιδιωτικό τομέα, ως προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών, διαχειριστής βάσεων δεδομένων και αναλυτής δεδομένων ερευνών.

Το 2010 διατέλεσε ειδικός σύμβουλος στο Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, όπου εργάστηκε στη σύνταξη και στην προετοιμασία για την εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση (πρόγραμμα «Καλλικράτης») και του νέου νόμου για τις εκλογικές δαπάνες στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

Από τον Ιανουάριο του 2011 έως και τον Αύγουστο του 2014 ήταν Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Αθηναίων ενώ αμέσως μετά και μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και μέχρι τον ανασχηματισμό ήταν Διευθυντής Πληροφορικής του κόμματος και επικεφαλής της ψηφιακής καμπάνιας των Ευρωεκλογών του Μαΐου 2019 και των εθνικών εκλογών του Ιουλίου 2019.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:17