20/01/2021 18:13:26

Αννίτα Ναθαναήλ: Ο σκληρός αγώνας της Ιωάννας μετά την επίθεση με βιτριόλι - «Είναι μακρύς ο δρόμος» (Video)

Αννίτα Ναθαναήλ: Ο σκληρός αγώνας της Ιωάννας μετά την επίθεση με βιτριόλι - «Είναι μακρύς ο δρόμος» (Video) - Media

 

Καλεσμένη της  Ελεονώρας Μελέτη στα "Μεσάνυχτα" ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Αννίτα Ναθαναήλ, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στην εκστρατεία αγάπης που έχει διοργανωθεί για την Ιωάννα, την 34χρονη κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Ενημερώνοντας για την πορεία της θεραπείας της, η Αννίτα Ναθαναήλ τόνισε ότι οι συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, καθυστερούν τα προγραμματισμένα χειρουργεία, με τον δρόμο προς την αποκατάσταση να διαφαίνεται μακρύς...

«Έχουν πάει πίσω τα χειρουργεία της λόγω covid-19 και ξέρεις είναι οδυνηρό για ένα κορίτσι που έχει πληγές, τραύματα και προγραμματισμένα χειρουργεία που περιμένουν να ολοκληρωθούν. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος. Μετά θα χρειαστεί κι εξειδικευμένα κέντρα αποκατάστασης και στο εξωτερικό.

Να κοιτάξει το θέμα του ματιού γιατί είναι κρίμα να μην μπορέσει να αποκαταστήσει το θέμα της όρασής της, το αυτί της, την κίνησή της στον λαιμό. Επειδή με τις εγχειρίσεις που έχει κάνει, έχουν αφαιρεθεί μεγάλα κομμάτια δέρματος που δεν τα είχε περίσσεια αφού είναι λεπτή κοπέλα.

Το δέρμα αργεί πάρα πολύ να ξεχειλώσει. Όταν αφαιρείς τόσα μεγάλα κομμάτια δέρματος για να καλύψεις τους κατεστραμμένους ιστούς, είναι πολύ αργή η επούλωση, διαδικασία χρονοβόρα κι επίπονη.» ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.