search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:04
MENU CLOSE

Η ανατριχιαστική κατάθεση του σταθμάρχη: «Με κλωτσούσαν και με έφτυναν»

14.01.2021 13:38
Η ανατριχιαστική κατάθεση του σταθμάρχη: «Με κλωτσούσαν και με έφτυναν» - Media

 

Την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσε ο σταθμάρχης ο οποίος χτυπήθηκε λυσσαλέα από δυο νεαρούς μέσα στο σταθμό του ηλεκτρικού στην Ομόνοια.

Η βαναυσότητα των χτυπημάτων καταγράφηκε από κάμερα και ήταν τόση που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να αποκαλέσει τους δράστες «κτήνη» και να τονίσει ότι «θα συλληφθούν πάση θυσία»
Όπως κατάφερε να πει στους αστυνομικούς ο 52χρονος εργαζόμενος στη ΣΤΑΣΥ που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, οι δύο δράστες ήταν περίπου 17-23 ετών και μιλούσαν καλά ελληνικά. Επίσης περιέγραψε πως ξεκίνησαν όλα, όταν τους είδε χωρίς μάσκα μέσα στο σταθμό, τους πλησίασε και τους έκανε παρατήρηση να τη φορέσουν και να κατεβάσουν τα πόδια από τα καθίσματα.
Αντί απαντήσεως οι δυο νεαροί άρχισαν να τον βρίζουν αισχρά και να τον φτύνουν. Όταν εκείνος κατέβηκε στον σταθμό της Ομόνοιας, οι δράστες αποβιβάστηκαν και εκείνοι, τον ακολούθησαν και τον χτύπησαν πισώπλατα. Όλα αυτά τα κατέθεσε ο σταθμάρχης στους αστυνομικούς και πλέον είναι ζήτημα ωρών οι δράστες να εντοπιστούν αφού μάλιστα τα πρόσωπα τους διαγράφονται κανονικά στο βίντεο. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:02