search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:00
MENU CLOSE

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του μετρό – «Ανθρωποκυνηγητό» για τους δράστες

14.01.2021 15:43
Παρέμβαση εισαγγελέα για τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του μετρό - «Ανθρωποκυνηγητό» για τους δράστες - Media

 

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας προκάλεσε η άγρια επίθεση που δέχθηκε σταθμάρχης στο ΜΕΤΡΟ, από δύο νεαρούς όταν τους συνέστησε να φορέσουν μάσκα.

 Η Εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την επίθεση που δέχθηκε ο σταθμάρχης ο οποίος νοσηλεύεται μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τους δύο δράστες. Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στην Ομόνοια όταν ο εργαζόμενος στη ΣΤΑΣΥ ζήτησε, εντός συρμού, από τους δύο δράστες να φορέσουν τη μάσκα για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Οι νεαροί φέρονται στην αρχή να επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο σταθμού της ΣΤΑΣΥ και, όταν εκείνος αποβιβάστηκε στην Ομόνοια, τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν και τον κλότσησαν με μεγάλη σφοδρότητα. Η σκηνή έχει καταγραφεί από τις κάμερες του σταθμού.

Η εντολή της Εισαγγελίας είναι να εξακριβωθούν οι συνθήκες το περιστατικού και να εντοπιστούν οι δύο δράστες της βίαιης επίθεσης.

Η ανατριχιαστική κατάθεση του σταθμάρχη

Όπως κατάφερε να πει στους αστυνομικούς ο 52χρονος εργαζόμενος στη ΣΤΑΣΥ, οι δύο δράστες ήταν περίπου 17-23 ετών και μιλούσαν καλά ελληνικά. Επίσης περιέγραψε πως ξεκίνησαν όλα, όταν τους είδε χωρίς μάσκα μέσα στο σταθμό, τους πλησίασε και τους έκανε παρατήρηση να τη φορέσουν και να κατεβάσουν τα πόδια από τα καθίσματα.

Αντί απαντήσεως οι δυο νεαροί άρχισαν να τον βρίζουν αισχρά και να τον φτύνουν. Όταν εκείνος κατέβηκε στον σταθμό της Ομόνοιας, οι δράστες αποβιβάστηκαν και εκείνοι, τον ακολούθησαν και τον χτύπησαν πισώπλατα. Όλα αυτά τα κατέθεσε ο σταθμάρχης στους αστυνομικούς και πλέον είναι ζήτημα ωρών οι δράστες να εντοπιστούν αφού μάλιστα τα πρόσωπα τους διαγράφονται κανονικά στο παραπάνω βίντεο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:00