search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:07
MENU CLOSE

Εκτός Παναθηναϊκού ο Κατσουράνης

03.10.2012 10:37
Εκτός Παναθηναϊκού ο Κατσουράνης - Media

«Βόμβα μεγατόνων» έπεσε στον Παναθηναϊκό με τον Γιάννη Αλαφούζο να ανακοινώνει στους παίκτες και στην τεχνική ηγεσία πως ο Κώστας Κατσουράνης αποτελεί παρελθόν για την ομάδα!

«Βόμβα μεγατόνων» έπεσε στον Παναθηναϊκό με τον Γιάννη Αλαφούζο να ανακοινώνει στους παίκτες και στην τεχνική ηγεσία πως ο Κώστας Κατσουράνης αποτελεί παρελθόν για την ομάδα!
 
Κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης ο πρόεδρος των «πρασίνων» επισκέφτηκε την Παιανία και ανακοίνωσε στους παίκτες ότι λύθηκε το συμβόλαιο του Κώστα Κατσουράνη. Μάλιστα όπως είπε θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μία ξεκάθαρη απόφαση της διοίκησης που θέλει να στείλει το δικό της μήνυμα. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προς τους ποδοσφαιριστές, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι έχει παράπονα από την απόδοση και τη γενικότερη στάση 2-3 ακόμα ποδοσφαιριστών, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν είναι της παρούσης για να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις με αυτούς.

«Καταρχήν, θέλω να σας πω ότι σήμερα έφυγε ο κύριος Κατσουράνης από την ομάδα. Διακόψαμε τη συνεργασία μας και τις επόμενες ώρες θα υπάρξει ανακοίνωση, πιθανότατα από κοινού. Ήταν μια απόφαση της διοίκησης που πάρθηκε αργά το βράδυ και ουδείς άλλος τη γνώριζε» τόνισε στο ξεκίνημα της ομιλίας του προς τους ποδοσφαιριστές ο Γιάννης Αλάφούζος και συνέχισε:

«Έχω παράπονα και από 2-3 άλλους παίκτες, αλλά δεν είναι της στιγμής να το συζητήσουμε. Μέχρι τώρα υπάρχουν δύο Παναθηναϊκοί. Ένας με τη Μάδεργουελ και στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μάλαγα και ένας ακόμη των υπολοίπων αγώνων που μας απογοήτευσε. Δεν θέλω να αισθάνεστε άγχος για τα αποτελέσματα. Θα είμαστε δίπλα σας. Πριν μια εβδομάδα είπα ότι είστε απλήρωτοι και το έκανα για να μοιραστώ το βάρος της ευθύνης και να σας δείξω ότι εμπράκτως συμμερίζομαι και αντιλαμβάνομαι τι συμβαίνει στην ομάδα. Είστε όλοι σας καλοί παίκτες, παίξτε το ποδόσφαιρό σας και μέσα στον ορίζοντα που έχουμε θέσει θα γίνουμε και πάλι μεγάλη ομάδα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:06