search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:44
MENU CLOSE

«Μανιάτικο» Τραμπ: «Φέσωσε» τον Τζουλιάνι μετά τη νέα παραπομπή του

15.01.2021 09:00
«Μανιάτικο» Τραμπ: «Φέσωσε» τον Τζουλιάνι μετά τη νέα παραπομπή του - Media

 

Βαρέως φαίνεται ότι πήρε τη νέα του παροπομπή ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντοναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τον Guardian, είναι τόσο δυσαρεστημένος με την συγκεκριμένη εξέλιξη που τα έχει βάλει με τους νομικούς του συμβούλους.

Ο Τραμπ φερέται να εξέφρασε την οργή και την απογοήτευση για ορισμένες από τις νομικές κινήσεις του δικηγόρου του, Ρούντι Τζουλιάνι, κυρίως όσον αφορά στην προσπάθεια αμφισβήτησης των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο 74χρονος Τραμπ έδωσε εντολή στους βοηθούς του να μην πληρώσουν την αμοιβή του προσωπικού του δικηγόρου.

Και δεν μιλάμε για κάποιο μικρό ποσό αλλά αντιθέτως ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης φέρεται να «χρέωνε» το τελευταίο διάστημα τον Αμερικανό πρόεδρο 20.000 δολάρια την ημέρα για να του προσφέρει τις νομικές του υπηρεσίες, ως επικεφαλής της εκστρατείας για να ακυρωθεί η νίκη του Μπάιντεν.

Παράλληλα, οπως αποκάλυψαν δύο αξιωματούχοι στην Washington Post, o Τραμπ δεν βλέπει με καλό μάτι την υπέρογκη αμοιβή του δικηγόρου του, δεδομένης μάλιστα και της ατυχούς έκβασης των πρόσφατων προσπαθειών του.

Ο Τραμπ τις τελευταίες μέρες φέρεται να είναι πιο απομονωμένος από ποτέ.

Ο Λευκός Οίκος είναι άδειος από στελέχη και εκείνοι οι λιγοστοί που πηγαίνουν στη δουλειά, αποφεύγουν σκόπιμα το Οβάλ Γραφείο, σύμφωνα με την Washington Post.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:44