28/02/2021 20:57:49

«Λέανδρος»: Σε ποιους δρόμους διακόπηκε η κυκλοφορία - Αλυσίδες σε 9 νομούς (Λίστα)

«Λέανδρος»: Σε ποιους δρόμους διακόπηκε η κυκλοφορία - Αλυσίδες σε 9 νομούς (Λίστα) - Media

 

βροχές, οι χιονοπτώσεις, οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγετός αλλά και οι θυελλώδεις άνεμοι που πλήττουν σήμερα Παρασκευή το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, έχουν δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα όχι μόνο στις θαλάσσιες αλλά και στις χερσαίες μετακινήσεις.

Διακοπή της κυκλοφορίας λόγω χιονόπτωσης σύμφωνα με την ΕΛΑΣ υπάρχει στις επαρχιακές οδούς Αγίου Βασιλέιου-Χορτιάτη και Μελισσοχωρίου-Ωραιοκάστρου στο νομό Θεσσαλονίκης. 

Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων απαιτείται σε επαρχιακές οδούς των νομών Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Φλώρινας, Καστοριάς, Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων, Ιωαννίνων.

Προβλήματα όμως έχουν δημιουργηθεί στο οδικό δίκτυο από πλημμύρες, ανεμοστρόβιλους και θυελλώδεις ανέμους με διακοπές κυκλοφορίας σε πολλούς δρόμους των νομών Θεσσαλονίκης λόγω υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού, και σε δρόμους των εξής περιοχών: Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Ροδόπη, Δράμα, Ημαθία, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Λάρισας, Καρδίτσας και Ρεθύμνου.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.