search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:02
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Λέανδρος», ημέρα δεύτερη: «Στην κατάψυξη» η χώρα με έως και -14 βαθμούς Κελσίου

16.01.2021 07:19
Κακοκαιρία «Λέανδρος», ημέρα δεύτερη: «Στην κατάψυξη» η χώρα με έως και -14 βαθμούς Κελσίου - Media

 

Δριμύ ψύχος αναμένεται να επικρατήσει στη χώρα το πρωί της Κυριακής 17/1, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Οι ιδιαίτερα ψυχρές αέριες μάζες που συνοδεύουν την κακοκαιρία «Λέανδρος» σε συνδυασμό με τις περιορισμένες νεφώσεις που αναμένονται κατά τη διάρκεια της νύχτας, θα ρίξουν την ελάχιστη θερμοκρασία κάτω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου στο σύνολο σχεδόν της ηπειρωτικής χώρας.

Ιδιαίτερα στα βόρεια ο υδράργυρος θα πέσει κατά τόπους κάτω από τους -14 βαθμούς Κελσίου.

Στο χάρτη του meteo.gr που ακολουθεί παρουσιάζεται η ελάχιστη θερμοκρασία που αναμένεται την Κυριακή 17/1.

Στα λευκά η χώρα – Πού παρατηρήθηκαν προβλήματα το Σάββατο

Το μεσημέρι του Σαββάτου έκλεισε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και η οδός Τατοϊου, δύο χιλιόμετρα μετά τα Ανάκτορα προς Κατσιμίδι. Στα ορεινά της Αττικής, όπου χιονίζει από το πρωί, η Αστυνομία έκλεισε δρόμους και προχώρησε σε μερικές απαγορεύσεις της κυκλοφορίας, για την ασφάλεια των πολιτών, στο πλαίσιο του προγραμματισμού που σχεδιάστηκε κατά την χθεσινή μεγάλη σύσκεψη υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στην Πολιτική Προστασία.

Ειδικότερα, εκτός από την Τατοϊου, από νωρίς το πρωί, προκειμένου να μην υπάρξει κυκλοφοριακό πρόβλημα στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, από τυχόν ακινητοποίηση αυτοκινήτων και να παραμείνει ο δρόμος ανοιχτός, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο τμήμα από τον κόμβο Καλυφτάκη στην Κηφισιά μέχρι το Σχηματάρι (67.655 χιλιομετρική θέση).

Εξαιρούνται μόνο τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, οδικής βοήθειας και τα φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι. Επίσης διακόπηκε η κυκλοφορία στην λεωφόρο Πάρνηθας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το τελεφερίκ και πάνω, καθώς και για τα φορτηγά στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Θηβών, από το 4ο χιλιόμετρο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα. Η κυκλοφορία των Ι.Χ. γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Επίσης, έκλεισε η κυκλοφορία και στον Υμηττό και συγκεκριμένα στην οδό Αναπαύσεως στου Παπάγου, στο ρεύμα προς το βουνό και η περιφερειακή οδός Αλίμου- Κατεχάκη προς Καλοπούλα, από το ύψος του πυροφυλακίου Καισαριανής.

Τέλος, διακόπηκε η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Πεντέλης- Νέας Μάκρης από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και πάνω, την λεωφόρο Διονύσου από το ύψος της λεωφόρου Θησέως και στην λεωφόρο Φυλής, προς Μονή Κλειστών στην Πάρνηθα, από το ύψος τελευταίας ταβέρνας.

Χιόνια και προβλήματα και στην Κεντρική Ελλάδα

Στην Ευρυτανία, τη Φωκίδα αλλά και νοτιότερα προς Φθιώτιδα και Βοιωτία μεταφέρεται το κύμα της κακοκαιρίας από τον «Λέανδρο». Ωστόσω από τις 8.00 π.μ παρατηρείται μια ύφεση στα φαινόμενα. Οι χιονοπτώσεις έχουν ξεκινήσει από τα μεσάνυχτα ωστόσο όμως έχουν περιοριστεί σε ένα ύψος από 400 μέτρα και πάνω με συνέπεια να μην δημιουργούνται προβλήματα στα πεδινά.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ειμναι περιορισμένα τα προβλήματα ενώ όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας είναι σε ετοιμότητα από τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με αποφάσεις που έχουν εκδοθεί από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις ουσιαστικά απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων που έχουν ωφέλιμο φορτίο πάνω από 1,5 τόνων στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα από τον κόμβο των Ραχών στο 242 χιλιόμετρο μέχρι η Μαλακάσα και το 56ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Αθηνών. Επίσης η ίδια απαγόρευση ισχύει και για τον δρόμο από Χαλκίδα προς Σχηματάρι στο ρεύμα προς το Σχηματάρι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικές δυνάμεις σε διάφορα κρίσιμα σημεία παρεμβαίνουν και ακινητοποιούν τα φορτηγά αυτοκίνητα που κινούνται στον εθνικό δρόμο έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας τα προβλήματα εντοπίζονται στην κίνηση των οχημάτων σχεδόν σε όλους τους οδικούς άξονες του νομού όπου οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε αντιολισθητικές αλυσίδες. Αλυσίδες χρειάζονται:

– Εθνική οδό Καρπενησίου – Λαμίας, από την 5η χ/θ έως την 8η χ/θ,

– Εθνική οδό Καρπενησίου – Αγρινίου, από την 2η χ/θ έως την 18η χ/θ,

– Παλαιά Εθνική οδό Καρπενησίου – Λαμίας, από την 8η χ/θ έως την 12η χ/θ,

– Επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστας, από την 12η χ/θ έως την 25η χ/θ,

– Επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Στενώματος, από την 2η χ/θ έως την 17η χ/θ.

– Επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Φιδακίων – Αγίας Βλαχέρνας, από την 3η χ/θ έως την 25η χ/θ,

– Επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Φουρνάς, από την 12η χ/θ έως την 22η χ/θ,

– Επαρχιακή οδό Φουρνάς – Καρδίτσας, από την 2η χ/θ έως την 14η χ/θ,

– Επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Προυσού – Αγρινίου, από την 30η χ/θ έως την 45η χ/θ,

– Επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Χιονοδρομικού Κέντρου, από την 1η χ/θ έως την 15η χ/θ.

Σε ότι αφορά την Φωκίδα δεν υπάρχει πρόβλημα στο οδικό δίκτυο από τη Λαμία μέχρι την ‘Αμφισσα και την Ναύπακτο αντίθετα υπάρχουν προβλήματα κυρίως στο επαρχιακό δίκτυο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας οι αλυσίδες είναι απαραίτητες για την κίνηση των οδηγών στους παρακάτω δρόμους.

– Παλαιά Εθνική οδό Αντιρρίου – Λιδορικίου, από την 25η χ/θ έως την Ιερά Μονή Βαρνάκοβας,

– Παλαιά Εθνική οδό Αντιρρίου – Λιδορικίου, από την 25η χ/θ έως την 42η χ/θ (Χάνι Ρέρεση),

– Επαρχιακή οδό Γραβιάς – Καλοσκοπής – Πυράς – Μαυρολιθαρίου – Καστριώτισσας,

– Επαρχιακή οδό Γραβιάς – Καστελλίων – Οινοχωρίου,

– Επαρχιακή οδό Γραβιάς – Βάργιανης,

– Επαρχιακή οδό Πολύδροσου – ‘Ανω Πολύδροσου – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού,

– Επαρχιακή οδό Πολύδροσου – Επταλόφου – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού,

– Επαρχιακή οδό Τειχίου – Περιθιώτισσας.

Χιονίζει στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζεται η χιονόπτωση σε πολλές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά με προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Αποκαθίστανται σταδιακά οι βλάβες που προκάλεσαν διακοπή της ηλεκτροδότησης στην Αν. Θεσσαλονίκη και προκλήθηκαν, νωρίς το πρωί, εξαιτίας της κακοκαιρίας. Σύμφωνα με τη ΔΕΔΔΗΕ, τμήμα της Αγίας Τριάδας έχει ήδη ηλεκτροδοτηθεί, ενώ έχουν αποκατασταθεί και τα κομμένα καλώδια από κολώνες στην περιοχή της Επανομής.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ επιχειρούν αυτή την ώρα στην Περαία, στους Νέους Επιβάτες, στον Τρίλοφο, στο Πλαγιάρι, στο Μεσημέρι, στην Καρδία, στην Επανομή και στο Ν. Ρύσιο, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση, καθώς νωρίτερα που επιχείρησαν να ηλεκτροδοτήσουν το δίκτυο της περιοχής, εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης, κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.

Οι δρόμοι παραμένουν ανοιχτοί -με εξαίρεση τις επαρχιακές οδούς Χορτιάτη – Αγ. Βασιλείου και Ωραιοκάστρου – Μελισσοχωρίου που έκλεισαν από την τροχαία- ενώ οι οδηγοί που κινούνται εκτός της πόλης πρέπει να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες. Συστήνεται να έχουν μαζί τους αλυσίδες και όσοι κινούνται σε ορεινές περιοχές εντός Θεσσαλονίκης.

 

Το χιόνι έφτασε στα 30 εκατοστά στο Χορτιάτη και το Ασβεστοχώρι και περίπου στα 10-20 εκατοστά σε προάστια όπως το Πανόραμα, η Πυλαία και ο Τρίλοφος. Οι υπεύθυνοι εφιστούν την προσοχή όσων κινηθούν τις βραδινές ώρες και νωρίς αύριο το πρωί, καθώς αναμένεται να σχηματιστεί παγετός στους δρόμους. Σε πλήρη επιφυλακή θα βρίσκονται όλα τα εκχιονιστικά μηχανήματα των δήμων και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της ΠΚΜ, Χαράλαμπος Στεργιάδης, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως μέχρι το μεσημέρι οι «οι δρόμοι θα έχουν καθαρίσει σχεδόν παντού», ενώ απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στα ορεινά της Χαλκιδικής, από Πολύγυρο προς Αρναία. «Το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη. Τα μηχανήματα είναι σε όλα τα χωριά και δεν καταγράφονται κάπου ιδιαίτερα προβλήματα», σημειώνει ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος.

 

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία και στην Εγνατία Οδό, σύμφωνα με τον διευθυντή Συντήρησης και Λειτουργίας, Ντίνο Παρδάλη, ο οποίος σημειώνει ότι εκτός από την περιοχή της Κοζάνης, η χιονόπτωση βρίσκεται σε ύφεση.

 

Στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτης τα μηχανήματα του δήμου έκαναν από τις 2 τα μεσάνυχτα προσπάθειες να μην υπάρξουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο. «Με πολύ κόπο παραμένουν οι δρόμοι ανοιχτοί», σημειώνει ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, προσθέτοντας ότι «ανοιχτός θα παραμείνει και ο δήμος όλο το 24ωρο για ό,τι χρειαστεί».

 

Από νωρίς το πρωί οχήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης που χρησιμοποιούνται για τον αποχιονισμό επιχειρούν σε περιοχές της πόλης που παρουσιάζουν υψηλότερες κλίσεις, όπως στην Άνω Πόλη, στις Σαράντα Εκκλησιές και στην Τριανδρία. Σε απόλυτη προτεραιότητα τέθηκαν οι ζώνες γύρω από τα νοσοκομεία, ώστε να μην προκύψουν προβλήματα. «Όλος ο μηχανισμός του Δήμου Θεσσαλονίκης βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται σε 24ωρη επιφυλακή, εφαρμόζοντας το επιχειρησιακό σχέδιο που έχει καταρτιστεί για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας», ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Προβλήματα ηλεκτροδότησης

 

Χωρίς ρεύμα παραμένουν από το πρωί πολλές περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, λόγω της κακοκαιρίας. Προβλήματα καταγράφονται σε: Περαία, Τρίλοφο, Αγία τριάδα, Ν. Επιβάτες και σε όλες τις γύρω περιοχές.

 

Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε στο Πλαγιάρι, την Πειραία και τμήματα του Τριλόφου. Χωρίς ρεύμα παραμένουν ακόμα, τμήματα του Τριλόφου και της Καρδίας.
Ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τόνισε ότι στην περιοχή καταγράφονται τακτικά προβλήματα ηλεκτροδότησης και πρόκειται για ένα σοβαρό θέμα το οποίο θα ερευνήσει ο δήμος. «Το πρόβλημα δεν εντοπίζεται στη σημερινή διακοπή. Έχουμε συχνά διακοπές ρεύματος. Δεν μπορούμε να αφήσουμε την περιοχή απροστάτευτη», υπογράμμισε ο κ. Τσαμασλής.

24ωρη τηλεφωνική γραμμή και μέριμνα για τους άστεγους

 

Για οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με την κακοκαιρία στον Δήμο Θεσσαλονίκης, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο της Δημοτικής Αστυνομίας 2313317930, το οποίο λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

 

Από σήμερα λειτουργεί έκτακτη δομή για τη φιλοξενία αστέγων, εντός των χώρων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Η υποδοχή των αστέγων γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης στο τηλέφωνο 2310528811.

Χιόνι στα ορεινά και πεδινά της Π.Ε. Τρικάλων

Με χιόνι έχει σκεπαστεί τόσο στα ορεινά όσο και στα πεδινά η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να παραμείνει ανοικτό το οδικό δίκτυο της περιοχής. Σε αυτή την προσπάθεια συνδράμουν 32 μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων, ρίχνοντας αλάτι στους δρόμους, οι οποίοι σύμφωνα με όσα δηλώνει στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, είναι ανοικτοί και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις μετακινήσεις.

Το ύψος του χιονιού ποικίλλει ανά περιοχή. Στο Δήμο Πύλης και προς Μεσοχώρα αυτό κυμαίνεται από 25-30 εκατοστά, στα ορεινά της Καλαμπάκας από 5-10 εκατοστά και στις υπόλοιπες περιοχές από 2-5 εκατοστά. Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων εφιστά επίσης την προσοχή στους οδηγούς κατά τις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των αστυνομικών αρχών.

Χιονοπτώσεις σε όλους τους ορεινούς δήμους της Ηπείρου

Χιονοπτώσεις σημειώνονται από την νύχτα σε όλους τους ορεινούς δήμους της Ηπείρου από το Πωγώνι μέχρι τα Τζουμέρκα. Ασθενής χιονόπτωση παρατηρείται και στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων.

Αλατιέρες και μηχανήματα αποχιονισμού έχουν βγει από τα ξημερώματα σε όλο το επαρχιακό δύκτιο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Το ύψος του χιονιού κυμαίνεται από 3 εκατοστά στις παρυφές της πόλης των Ιωαννίνων, έως μισό μέτρο στην Αετομιλίτσα, Δίστρατο, Φούρκα, Μηλιά.

Με αλυσίδες η κiνηση των οχημάτων στην Δυτική Μακεδονία

Με αντιολισθητικές αλυσίδες και λάστιχα χιονιού διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε πολλά σημεία του Εθνικού κα Επαρχιακού οδικού δικτύου της Δυτικής Μακεδονίας εξαιτίας της συνεχούς χιονόπτωσης. Σε πολλά ορεινά σημεία της περιφέρειας το χιόνι ξεπερνά τα 15 εκατοστά, ενώ εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες της περιφέρειας και των δήμων από τα ξημερώματα προσπαθούν να κρατήσουν το οδικό δίκτυο ανοικτό.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, διεξάγεται αποκλειστικά με την χρήση ελαστικών χιονιού ή αντιολισθητικών αλυσίδων στο τμήμα Α/Κ Πολυμύλου – Α/Κ Κοίλων καθώς και σε όλο το Εθνικό, Δημοτικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της ΠΕ Κοζάνης .Επίσης με δυσκολία και χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων γίνεται η κίνηση στο Επαρχιακό δίκτυο από το 13ο έως 54ο χλμ Γρεβενών – Σαμαρίνας από το 13ο έως 45ο χλμ. Γρεβενών – Χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας από το 13ο έως 45ο χλμ Γρεβενών – Περιβολίου και από το 20ο έως 35ο χλμ. Γρεβενών – Κρανιάς.

Σε ότι αφορά την ΠΕ Καστοριάς και Φλώρινας η χιονόπτωση είναι σφοδρότερη και η χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων είναι αναγκαία σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο.

Προβλήματα στην περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην εθνική οδό Τρίπολης – Σπάρτης και σε επαρχιακές οδούς της περιφερειακής ενότητας Κορινθίας καταγράφονται προβλήματα στην περιφέρεια Πελοποννήσου, λόγω των χιονοπτώσεων, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες για την κίνηση των οχημάτων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, στην εθνική οδό Τρίπολης – Σπάρτης από το 10ο έως το 23ο χιλιόμετρο, στα όρια της περιφερειακής ενότητας Αρκαδίας, και από το 23ο έως το 30ο χιλιόμετρο, στα όρια της περιφερειακής ενότητας Λακωνίας.

Στην περιφερειακή ενότητα Κορινθίας, οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες στα παρακάτω σημεία:

– Στην επαρχιακή οδό Ξυλοκάστρου – Τρικάλων – Ζήρειας, από το 14ο έως το 35ο χιλιόμετρο

– Στην επαρχιακή οδό Γκούρας – Κιάτου, από το 8ο χιλιόμετρο έως τη Γκούρα

– Στην επαρχιακή οδό Δερβενίου – Γκούρας, από το 5ο χιλιόμετρο έως τη Γκούρα.

– Στην επαρχιακή οδό Δάφνης – Καστρακίου – Μποζικάς -Τιτάνης, από το 1ο έως το 13ο χιλιόμετρο.

– Στην επαρχιακή οδό Γαλατά – Ψαρίου, από το 1ο έως το 7ο χιλιόμετρο

– Στην επαρχιακή οδό Γαλατά – Πλατανίου, από το 1ο χλμ έως το 4ο χιλιόμετρο

– Στην επαρχιακή οδό Νεμέας – Κουτσίου – Στιμάγκας, από το 1ο έως το 9ο χιλιόμετρο.

– Στην επαρχιακή οδό οδό Λυγιάς – Πύργου, από το 8ο χιλιόμετρο έως τον Πύργο.

– Στην επαρχιακή οδό Κορίνθου -Τρίπολης – Νεμέας, από το 1ο χιλιόμετρο (ανισόπεδος κόμβος Νεμέας) έως το 3ο χιλιόμετρο.

– Στην επαρχιακή οδό Κλένιας – Αγιονορίου – Στεφανίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:00