search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:37
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Στη «μάχη» Ελένης-Βόσκαρη ο νικητής είναι ένας

18.01.2021 07:45
Άγριες Μέλισσες: Στη «μάχη» Ελένης-Βόσκαρη ο νικητής είναι ένας  - Media

 

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στις Άγριες Μέλισσες στα επόμενα επεισόδια.  

Η Πηνελόπη σοκάρεται μετά τις αποκαλύψεις του Γραμματικού και η σύγκρουση με την οικογένειά της είναι, πια, αναπόφευκτη. Από την άλλη, η Σοφούλα γοητεύεται όλο και περισσότερο από τον Βόσκαρη, έχοντας πλήρη άγνοια με ποιον έχει να κάνει…

Η Δρόσω περνάει μια υπέροχη μέρα στο πλάι του γιου της, όταν όμως η Ελένη πληροφορείται τον εκβιασμό του Τάκη προς την Ασημίνα, γίνεται έξαλλη. 

Ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με τον Αλέξη, όταν αποκαλύπτεται ένα ένοχο μυστικό του, ενώ η Ελένη και ο Βόσκαρης έχουν επιδοθεί σ’ έναν αγώνα δρόμου για το ποιος από τους δυο θα προλάβει να κλείσει τον άλλον στη φυλακη.

Ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας της Δόμνας, στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός,  ενώ ο Προύσαλης δέχεται μια καταγγελία για τις παράνομες δραστηριότητες του Κωνσταντή...

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:30