search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:47
MENU CLOSE

Χάρβαρντ: Με κλήρωση για να ακούσουν τον Παπανδρέου

03.10.2012 16:10
Χάρβαρντ: Με κλήρωση για να ακούσουν τον Παπανδρέου - Media

Απρόσμενα μεγάλη ζήτηση έχουν τα μαθήματα που θα κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο Χάρβαρντ, με αποτέλεσμα να βγαίνουν σε κλήρωση οι τελευταίες θέσεις  για τις συνεδρίες.

Απρόσμενα μεγάλη ζήτηση έχουν τα μαθήματα που θα κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο Χάρβαρντ, με αποτέλεσμα να βγαίνουν σε κλήρωση οι τελευταίες θέσεις  για τις συνεδρίες.
 
Όπως ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Πολιτικής του πανεπιστημίου λόγω της «απίστευτα υψηλής ζήτησης» από τους φοιτητές για να συμμετάσχουν στη σειρά σεμιναρίων «(Re)designing Europe» του κ. Παπανδρέου, η συμμετοχή στις επόμενες συνεδρίες που θα ξεκινήσουν από τις 15 Οκτωβρίου θα γίνουν με κλήρωση.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
Λόγω της ιδιαίτερα υψηλής ζήτησης για παρακολούθηση της ομάδας μελέτης του κ. Γιώργου Παπανδρέου θα γίνει εφάπαξ κλήρωση για την συμμετοχή στις υπόλοιπες συνεδρίες που θα ξεκινήσουν στις 15 Οκτωβρίου. Μόνο όσοι έχουν έγκυρη ταυτότητα του Χάρβαρντ μπορούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση. Οι νικητές της κλήρωσης πρέπει να παρακολουθήσουν υποχρεωτικά τις υπόλοιπες συνεδρίες. Εάν ένας συμμετέχων χάσει μια συνεδρία, θα ακυρωθεί η συμμετοχή του και θα αντικατασταθεί από άλλον φοιτητή στη λίστα αναμονής. Επιπλέον, ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει στο John F. Kennedy, Jr. Forum μέσα στο εξάμηνο. Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:41