search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:47
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, μαζί με το «Πράσινο»

03.10.2012 17:13
oldphotosproti_4.10.121349284369.jpg

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Απ'  τη φάρσα στην τραγωδία» και ρεπορτάζ για το πώς μετατρέπεται σε εφιάλτη το όνειρο της κυβέρνησης για ευρω-στήριξη.

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Απ'  τη φάρσα στην τραγωδία» και ρεπορτάζ για το πώς μετατρέπεται σε εφιάλτη το όνειρο της κυβέρνησης για ευρω-στήριξη. Στην πλάτη της κοινωνίας πλακώνονται οι διχασμένοι τροϊκανοί. Έντρομη η «τριανδρία» εκλιπαρεί για επικοινωνιακή ελεημοσύνη. Εκρηκτικό μείγμα οι «λιστοσυμμορίες» και η λαϊκή οργή. (Σελ. 3) 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το «Π» αποκαλύπτει: Ποια τελευταίας τεχνολογίας όπλα είχαν στα χέρια τους οι πραξικοπηματίες που σχεδίαζαν το πραξικόπημα που δεν έκαναν. (Σελ. 5)

 ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Σε φουρτούνες ο Σαμαράς, που επιχειρεί να «δραπετεύσει» με μια «διαπραγμάτευση» την οποία δεν μπορεί να κάνει. Βλέποντας και κάνοντας, το μόνο που σχεδιάζει είναι να μαντρώσει την απαραίτητη πλειοψηφία για την υπερψήφιση των μέτρων. (Σελ. 6,7) 

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας παρακολουθεί… το φρούτο να ωριμάζει και ανεβαίνει στα κάγκελα βάλλοντας κατά της κυβέρνησης για τα μέτρα και τη διαφθορά. (Σελ. 8) 

ΠΑΣΟΚ: Το μπλέξιμο του Βενιζέλου με την «ακινητοποίηση» της λίστας Λαγκάρντ τινάζει στον αέρα το πάλαι ποτέ κραταιό Κίνημα που βυθίζεται ολοένα και περισσότερο. (Σελ. 10) 

ΣΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ»: «Ιδιωτικές πόλεις, ιδιωτικές κυβερνήσεις. Το νέο υπερ-όπλο των αγορών»: Το νέο «φρούτο» της διαχείρισης των δημόσιων χώρων, όπως πλατείες, πεζόδρομοι και δρόμοι, από επενδυτικά fund, που άρχισε να λαμβάνει σάρκα και οστά στις ΗΠΑ και τη Βρετανία. Οι ιδιώτες έχουν το δικαίωμα να καθορίζουν τις επιτρεπόμενες χρήσεις στις πλατείες και τους πεζοδρόμους, ακόμα και τις ώρες «λειτουργίας» τους! Ακόμα: Το πρώτο deal για τη δημιουργία από επενδυτές 3 ιδιωτικών πόλεων στην Ονδούρα, πόλεις  που θα τελούν υπό ιδιωτική διακυβέρνηση!

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art».  Ρόμπερτ Ουίλσον:Το πορτρέτο ενός διάσημου «ξένου» που ανεβάζει τη δική μας «Οδύσσεια». Ακόμη: Χάος στον πολιτισμό χωρίς τον ΟΠΑΠ / Ο Σαμαράς δεν είναι Δον Κιχώτης / Το Χόλιγουντ βγάζει Πρόεδρο / Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου / Τσε Γκεβάρα.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33