search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:08
MENU CLOSE

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ – Τζέσικα Μπίελ: Απέκτησαν κρυφά το δεύτερο παιδί τους (Video)

18.01.2021 15:09
Τζάστιν Τίμπερλεϊκ - Τζέσικα Μπίελ: Απέκτησαν κρυφά το δεύτερο παιδί τους (Video) - Media

 

Το ζευγάρι Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Τζέσικα Μπίελ απέκτησαν πριν από έξι μήνες το δεύτερο παιδί τους μακριά από τη δημοσιότητα.

Σε εμφάνισή του στην εκπομπή της Έλεν ΝτιΤζένερις ο τραγουδιστής και ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι «υποδέχθηκε» με τη σύζυγό του το δεύτερο παιδί τους, τον Phineas.

«Είναι υπέροχος και τόσο χαριτωμένος. Κανένας δεν κοιμάται», δήλωσε αστειευόμενος ο 39χρονος σταρ και συμπλήρωσε: «Αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι και ευγνώμονες».

Στο ίδιο μήκος κύματος απέκτησαν το μωρό τους και οι Χοακίν Φίνιξ και Ρούνει Μάρα, που κράτησαν ιδιωτική την γέννα της ηθοποιού και μακριά από τα φλας της δημοσιότητας. 

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η Τζέσικα Μπίελ πρόσφατα πούλησαν το ρετιρέ τριών υπνοδωματίων, στη γειτονιά SoHo του Μανχάταν για 6,35 εκατομμύρια δολάριαΤο διαμέρισμα βγήκε για πρώτη φορά προς πώληση τον Μάρτιο για 7,99 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τη «Mansion Global» Στη συνέχεια, όμως, το διάσημο ζευγάρι αναγκάστηκε να ρίξει την τιμή.

Το ζευγάρι αγόρασε το σπίτι το 2010 μέσω μιας εταιρείας περιορισμένης ευθύνης έναντι 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων. Το ρετιρέ βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του SoHo Mews – και σχεδιάστηκε από τους Gwathmey Siegel Kaufman & Associates Architects.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:08