search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:45
MENU CLOSE

Η εκδίκηση του ντελιβερά: Γυναίκα διανομέας πήρε πίσω το φαγητό του πελάτη επειδή δεν της έδωσε καλό φιλοδώρημα (Video)

18.01.2021 16:07
Η εκδίκηση του ντελιβερά: Γυναίκα διανομέας πήρε πίσω το φαγητό του πελάτη επειδή δεν της έδωσε καλό φιλοδώρημα (Video) - Media

 

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν διχαστεί. Άλλοι υποστηρίζουν τη γυναίκα διανομέα και άλλοι τον πελάτη. Τι ακριβώς έχει συμβεί. Μια γυναίκα διανομέας πήγε το φαγητό σε ένα πελάτη, ο οποίος της άφησε φιλοδώρημα 8 δολάρια. Εκείνη τα θεώρησε λίγα γιατί όπως είπε έκανε μια διαδρομή 40 λεπτών για να του πάει την παραγγελία του. 

Μάλιστα του χτύπησε το κουδούνι και η κάμερα κατέγραψε τον έντονο διάλογο μεταξύ του πελάτη και της γυναίκας. Η διανομέας του λέει πως μόνο με 8 δολάρια φιλοδώρημα δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάρει μαζί της – το φαγητό που είχε παραγγείλει-. Τότε ο άνδρας αντιδρά και ο διάλογος γίνεται εντονότερος μεταξύ τους. 
Κάποια στιγμή η γυναίκα του ζητά να αναπροσαρμόσει το φιλοδώρημα, ενώ ο άντρας απαντά: «Τι διάολο ζητάς; Άφησα 8 δολάρια». Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο και έχει μάλιστα μισό εκατομμύριο προβολές με τους σχολιαστές να είναι χωρισμένοι. Κάποιοι να δίνουν δίκιο στη γυναίκα και κάποιοι στον άνδρα. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:45