search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:31
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: Εγώ πρότεινα το πρόστιμο στα 500 ευρώ για να πείσουμε τους γιατρούς (video)

18.01.2021 16:34
Γεωργιάδης: Εγώ πρότεινα το πρόστιμο στα 500 ευρώ για να πείσουμε τους γιατρούς (video) - Media

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε τον λόγο που, ο ίδιος, πρότεινε την αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ.

Η ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, την Παρασκευή από το βήμα της Βουλής, για αύξηση του προστίμου σχετικά με την μέτρα για τον κορονοϊό, από τα 300 στα 500 ευρώ, προκάλεσε αντιδράσεις

Αντιδράσεις που οδήγησαν τον Πρωθυπουργό στο να πάρει πίσω για δέκα μέρες την απόφασή του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να την κάνει πράξη αν δει πως δεν τηρούνται οι κανόνες που έχουν επιβληθεί.

Τον λόγο της αύξησης και το πως φτάσαμε σε αυτή, τον εξήγησε ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Δευτέρας κατά την διάρκεια της παρουσίας του στον ΣΚΑΙ.

«Για να πειστούν οι γιατροί»

Όπως αποκάλυψε λοιπόν η αύξηση αυτή, ήταν πρόταση του δικού του Υπουργείου και στόχο είχε να πειστούν οι γιατροί πως θα τηρούνται αυστηρά τα μέτρα.

«Η πρόταση για την αύξηση των προστίμων ήταν ένα κομμάτι των προτάσεων του υπουργείου Ανάπτυξης, κυρίως γιατί θέλαμε να δώσουμε στους γιατρούς μας και στην επιτροπή την αίσθηση ότι θα παρακολουθήσουμε πολύ αυστηρά την τήρηση των μέτρων. Γιατί αυτό χρειαζόταν για να πειστούν αυτοί οι άνθρωποι ότι μιλάμε σοβαρά», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15