search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:07
MENU CLOSE

Ναόμι Κάμπελ και Κέιτ Μος: Όταν πόζαραν τόπλες για εξώφυλλο περιοδικού

18.01.2021 17:29
Ναόμι Κάμπελ και Κέιτ Μος: Όταν πόζαραν τόπλες για εξώφυλλο περιοδικού - Media

 

Η Κέιτ Μος είχε γενέθλια και η Ναόμι Κάμπελ της ευχήθηκε στο Instagram, δημοσιεύοντας κοινές φωτογραφίες τους.

Από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ναόμι Κάμπελ, αυτή που ξεχωρίζει είναι το σέξι εξώφυλλο για το περιοδικό Interview, στο οποίο και οι δύο πόζαραν τόπλες.

Το ιστορικό εξώφυλλο ήταν στο τεύχος Δεκέμβριος/Ιανουάριος 2012-2013.

Η Ναόμι Κάμπελ μίλησε στο περιοδικό για την Κέιτ Μος και είπε ότι τη θεωρεί μέλος της οικογένειάς της. «Η Κέιτ είναι σαν αδερφή μου. Όσο χρονών και να είναι, τη βλέπω σαν τη μικρή μου αδερφή. Την Κέιτ μου τη σύστησε η makeup artist Sharon Gault που βρισκόταν σε περιοδεία με τη Μαντόνα. Ήταν το 1992. Την ξανασυνάντησα στη Μαδρίτη. Την “απήγαγα” και αυτό ήταν. Την απήγαγα, σταματήσαμε στο Παρίσι για να πάρουμε την Κρίστι (Τέρλινγκτον) και πετάξαμε όλες μαζί για Δουβλίνο», εξομολογήθηκε.

Η Κέιτ Μος και το μόντελινγκ

Όταν η Κέιτ Μος εμφανίστηκε στον χώρο του μόντελινγκ στα μισά της δεκαετίας του ‘90, όλοι μιλούσαν για το πρότυπο του anti-supermodel, ένα πρότυπο που πήγαινε ενάντια στις «Αμαζόνες» της εποχής, Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ και Κλόντια Σίφερ.

Πολύ λεπτοκαμωμένη φιγούρα, με έντονες γωνίες και ίσια μαλλιά η Κέιτ Μος δεν έμοιαζε με καμία.

Η καριέρα της ξεκίνησε στα 14 της και πλέον θεωρείται θρύλος στο μόντελινγκ. Έχει συνεργαστεί με τους διασημότερους οίκους στο κόσμο και έχει εμφανιστεί σε αμέτρητα εξώφυλλα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:06