26/02/2021 14:51:24

Κορωνοϊός: Ηλικιωμένη μπαίνει σε ασανσέρ και φτύνει το φλέμα της στα κουμπιά και την πόρτα (Video)

Κορωνοϊός: Ηλικιωμένη μπαίνει σε ασανσέρ και φτύνει το φλέμα της στα κουμπιά και την πόρτα (Video) - Media

 

Είναι από τα περιστατικά τα οποία εξοργίζουν. Εν μέσω κορωνοϊού και ενώ όλοι γνωρίζουν ότι μεταδίδεται με τα σταγονίδια, κάποιοι να μπαίνουν σε κοινόχρηστους χώρους και να φτύνουν το φλέμα και τη βλέννα τους εκεί που θα αγγίξουν το χέρι τους άλλοι άνθρωποι. 
Το περιστατικό συνέβη σε ανελκυστήρα στην Κίνα και το κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας. Μια ηλικιωμένη γυναίκα, μπαίνει μέσα, πατάει το κουμπί του ορόφου που θέλει να πάει και μόλις κλείνει η πόρτα, αρχικά φτύνει στο χέρι της και πετάει με το χέρι τη βλέννα της και στη συνέχεια φτύνει απευθείας τα κουμπιά, και την πόρτα του ασανσέρ.
Η ηλικιωμένη στρέφει το βλέμμα της μετά την πράξη της για να δει εάν υπάρχει κάποια κάμερα ασφαλείας η οποία να την έχει καταγράψει. Ήδη η αστυνομία της πόλης Σέτσουαν – που συνέβη το περιστατικό- μελετάει το βίντεο προκειμένου να εντοπίσει και α συλλάβει την ηλικιωμένη γυναίκα. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.