search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:11
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα μαθαίνει ότι ο Μελέτης είναι αδελφός της (Video)

19.01.2021 07:11
Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα μαθαίνει ότι ο Μελέτης είναι αδελφός της (Video) - Media

 

Κάθε επεισόδιο και μια ανατροπή για τις Άγριες Μέλισσες που εξακολουθεί να κερδίζει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού στην prime time. 

Ο Βόσκαρης προσπαθεί να καλύψει τον Κωνσταντή και τον Μελέτη για την παράνομη επιχείρηση που έχουν στήσει, ενώ ο Προύσαλης σε συνεργασία με τον Αλέξη κάνουν ό,τι μπορούν για το αντίθετο! Ποια από τις δυο πλευρές θα νικήσει;

Από την άλλη, η Ασημίνα αποκαλύπτει στον Νικηφόρο για τον εκβιασμό που δέχεται, τη στιγμή που ο Τάκης κάνει μια νέα πρόταση στη Δρόσω.

Ο Λάμπρος αφού ενημερώνει την Ελένη για τη στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Βόσκαρη και της Σοφούλας, της ζητάει ν’ αποκαλύψει στην οικογένεια Τόλλια την κόλαση που πέρασε στα χέρια του, έτσι ώστε να την προστατέψει. 

Ο Βόσκαρης, ωστόσο,  βρίσκεται και πάλι ένα βήμα μπροστά…

Τέλος, μια μεγάλη ανατροπή θα φέρει η είδηση ότι η Δόμνα και ο Μελέτης είναι αδέρφια. Η νεαρή κοπέλα σοκάρεται και αντιδρά με απρόσμενο τρόπο. Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, η Δόμνα όχι μόνο θα δεχτεί το γεγονός αλλά θα θελήσει να δει τον Μελέτη από κοντά.

Η συνάντησή τους θα αποτελέσει μία από τις πιο συγκινητικές σκηνές της φετινής σεζόν στη σειρά…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:04