search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:54
MENU CLOSE

Κυψέλη: Εφιαλτικές στιγμές για 90χρονη – «Θα σε σκοτώσουμε αν δεν μας δώσεις χρήματα»

19.01.2021 11:40
Κυψέλη: Εφιαλτικές στιγμές για 90χρονη - «Θα σε σκοτώσουμε αν δεν μας δώσεις χρήματα» - Media

Η εγκληματικότητα συνεχίζει να αποτελεί πληγή για πολλές γειτονιές της Αθήνας. Τελευταίο θύμα μιας 90χρονη στην Κυψέλη, όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ethnos.gr οι τρεις δράστες μπήκαν στο σπίτι της 90χρονης στις 03:30 τα ξημερώματα, παραβιάζοντας ένα παράθυρο του σπιτιού της.

Αφού έκαναν τα πάντα άνω κάτω, ξύπνησαν την ηλικιωμένη και άρχισαν να τη χτυπούν στο κεφάλι και να την απειλούν ότι θα τη σκοτώσουν εάν δεν τους αποκαλύψει πού κρύβει χρήματα.

Η 90χρονη τους παρακαλούσε να σταματήσουν, όμως εκείνοι συνέχιζαν να τη χτυπούν για να τους πει πού έχει κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Το μαρτύριο της ηλικιωμένης γυναίκας τελείωσε όταν οι δράστες κατάφεραν να βρουν 600 ευρώ σε μετρητά καθώς και κοσμήματα.

Η 90χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται με τους αστυνομικούς να περιμένουν να της πάρουν κατάθεση, προκειμένου να μπορέσουν να φτάσουν στην ταυτότητα των δραστών

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:53