search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:21
MENU CLOSE

Τουρκία: Εκρήξεις σε πυρηνικό εργοστάσιο (Video)

19.01.2021 20:37
Τουρκία: Εκρήξεις σε πυρηνικό εργοστάσιο (Video) - Media

 

Συναγερμός σήμανε στην Τουρκία , καθώς σύμφωνα με αναφορές πολιτών αλλά και του δημάρχου του Ακουγιού, δύο δυνατές εκρήξεις σημειώθηκαν στο εργοτάξιο του πυρηνικού Εργοστασίου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις εκρήξεις προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε σπίτια, έσπασαν παράθυρα, τοίχοι τζάμια και πόρτες στη γύρω περιοχή

Η είδηση έγινε γνωστη μέσω ανακοίνωσης του τοπικού δημάρχου, αλλά και από βουλευτή της αντιπολίτευσης, ωστόσο δεν υπάρχουν για την ώρα άλλες λεπτομέρειες. Επιπλέον, δεν είναι γνωστό αν υπάρχουν τραυματίες.

 Στο σημείο έσπευσε η στρατοχωροφυλακή και ο έπαρχος. 

Πληροφορίες από τη γειτονική χώρα υποστηρίζουν ότι η έκρηξη ελεγχόμενη στον πυρηνικό σταθμό Ακούγιου, ο οποίος είναι υπό κατασκευή στην περιοχή Γκιουλνάρ της Μερσίνας.

Ο νομάρχης της Μερσίνας ανακοίνωσε ότι έχει συσταθεί ομάδα για τον προσδιορισμό των ζημιών και ότι οι πολίτες θα αποζημιωθούν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:20