03/03/2021 07:12:08

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη κατηγορείται για φόνο - Ο Βόσκαρης οδηγείται στον εισαγγελέα

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη κατηγορείται για φόνο - Ο Βόσκαρης οδηγείται στον εισαγγελέα - Media

 

Αντιμέτωπη με την κατηγορία του φόνου θα έρθει για ακόμα μια φορά η Ελένη στις Άγριες Μέλισσες. Αυτή τη φορά, ωστόσο, ένα πρόσωπο θυσιάζεται για εκείνη και τη σώζει. Πρόκειται για τον Νέστορα ο οποίος σε μια πράξη αυτοθυσίας δίνει μια διαφορετική κατάθεση, γνωρίζοντας άλλωστε, οτι η Ελένη είναι αθώα.

Από την άλλη, η Ελένη προχωρά σε καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη, εναποθέτοντας τις ελπίδες της στον Αλέξη Γραμματικό. Την ίδια στιγμή, ο Τόλλιας και η Παγώνα νιώθουν απογοητευμένοι με τον επικείμενο γάμο της κόρης τους με έναν τόσο επικίνδυνο άνδρα.. Ωστόσο, ένα αναπάντεχο γεγονός φαίνεται πως θα δώσει τέλος στο μαρτύριό τους...

Η καταγγελία της Ελένης φτάνει, εν τέλει, στα σωστά χέρια και ο Βόσκαρης οδηγείται στον εισαγγελέα. Η Σοφούλα τα βάζει με την Ελένη ωστόσο, όταν πληροφορείται όλα αυτά που εκείνη υπέστη στη φυλακή, καταρρακώνεται, νιώθοντας μόνη και αποκομμένη από όλους.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.