search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:29
MENU CLOSE

Φονικό στα Χανιά: Ομολόγησε ο Νορβηγός σύντροφος της 55χρονης (Photos)

20.01.2021 10:42
Φονικό στα Χανιά: Ομολόγησε ο Νορβηγός σύντροφος της 55χρονης (Photos) - Media

 

Στον Εισαγγελέα Χανίων οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο Νορβηγός σύντροφος της 55χρονης στα Μεσκλά που κατηγορείται για τον φόνο της.

Λίγο μετά αποχώρησε, έχοντας λάβει προθεσμία δύο ημερών να απολογηθεί.

Ο Εισαγγελέας του απήγγειλε τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία.

Η απολογία του ενώπιον του ανακριτή αναμένεται το πρωί της Παρασκευής. Του προτάθηκε να του διορίσουν συνήγορο υπεράσπισης, εκείνος όμως είπε ότι θα βρει κάποιον μέσω της πρεσβείας της Νορβηγίας.

Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί μέχρι την Παρασκευή όμως, θα διοριστεί συνήγορος αυτεπάγγελτα.

Ομολογία

Ο Νορβηγός ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών, αλλά υποστήριξε ότι δεν θυμάται λεπτομέρειες για το έγκλημα που συγκλονίζει την Κρήτη. «Δεν θυμάμαι τίποτα, εκτός από τα αίματα στο δωμάτιο», φέρεται να είπε σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της Κρήτης. Ύστερα από μέρες που αναζητούνταν, τον βρήκαν το απόγευμα της Τρίτης μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος. Είχε φτάσει με αυτό έως το Ηράκλειο όταν διέφυγε από τα Χανιά.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr είχε προσπαθήσει να αλλοιώσει τα νούμερα της πινακίδας στο κεραμιδί ΙΧ μάρκας Ρeugeot προκειμένου να μην εντοπιστεί από τις αστυνομικές αρχές που τον αναζητούσαν.

Για το μοιραίο βράδυ ο Νορβηγός είπε πως είχαν πιει και οι δυο και πως είχαν προστριβές σαν ζευγάρι, αλλά δεν ήθελε να σκοτώσει την 54χρονη.

Πηγή: zarpanews.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:25