search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:56
MENU CLOSE

Κράτησε και μια παράδοση: Ο Τραμπ άφησε επιστολή στον Μπάιντεν

20.01.2021 17:04
Κράτησε και μια παράδοση: Ο Τραμπ άφησε επιστολή στον Μπάιντεν - Media

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να μην έχει αναγνωρίσει μέχρι στιγμής την εκλογική ήττα στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, μπορεί να μην παρευρέθηκε στην ορκωμοσία, όμως τήρησε την παράδοση και άφησε στο Οβάλ Γραφείο μια επιστολή για τον Τζο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ο ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζαντ Ντίρι, ανέφερε πως ο απερχόμενος πρόεδρος άφησε μια επιστολή στον νεοεκλεγέντα ηγέτη του κράτους των ΗΠΑ.

«Δεν είμαστε προσωρινοί κάτοχοι αυτής της θέσης», είχε γράψει πριν από τέσσερα χρόνια ο Μπαράκ Ομπάμα.

«Αυτή η θέση μας καθιστά προστάτες των θεσμών και των δημοκρατικών παραδόσεων όπως το κράτος δικαίου, τη διάκριση των εξουσιών, την προστασία των πολιτικών δικαιωμάτων για τα οποία οι πρόγονοί μας πολέμησαν», συμπλήρωνε.

Το περιεχόμενο της επιστολής δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο ο Τραμπ φρόντισε από την Βάση Άντριους,στον χαιρετισμό προς τους οπαδούς του,πριν πάρει το προεδρικό αεροσκάφος με προορισμό την Φλόριντα, να ευχηθεί «καλή τύχη» στη νέα Διοίκηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:55