search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:56
MENU CLOSE

Ματθίλδη Μαγγίρα: Τι είπε για το bullying που υπέστη η κόρη της στο σχολείο (Video)

21.01.2021 12:48
Ματθίλδη Μαγγίρα: «Πέρασα από τον φόβο και τον τρόμο ότι τώρα πάω για θάνατο» (Video) - Media

 

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν η Ματθίλδη Μαγγίρα, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στο bullying που έχει υποστεί η κόρη της, Λύδα στο σχολείο.

Η ηθοποιός που απέκτησε την κόρη της με τον Αμερικανό μουσικό Άλεξ Φόστερ τόνισε, μάλιστα, ότι η κακή αυτή αντιμετώπιση προερχόταν τόσο από συμμαθητές της όσο και από καθηγητές της!

«Έσπασε η καρδιά μου όταν η κόρη μου στα 15 ζήτησε να πάει στην Αμερική. Ήξερα το λόγο που ήθελε να πάει, είχε την ανάγκη να δημιουργήσει και να χτίσει σχέση με τον πατέρα της, με τον οποίο είχαν μία σχέση σε επίπεδο τουριστικό, όταν ερχόταν τα καλοκαίρια.

Και με τα σχολεία εδώ δεν της άρεσε, δέχθηκε bullying στο δημοτικό, της έλεγαν ότι είναι μαύρη. Και ήρθε μία μέρα κλαίγοντας και μου λέει “Με φωνάζουν μαύρη”. Της δείχνω το μαύρο και της λέω: “Παιδί μου, αυτό εδώ τι χρώμα είναι; Είσαι εσύ τέτοιο χρώμα; ‘Θα πας και θα πεις στο παιδάκι να πει στη μαμά του να το πάει σε έναν οφθαλμίατρο γιατί μάλλον έχει αχρωματοψία”, της είπα. Αυτή ήταν η δική μου αντιμετώπιση.

Μετά, στο Γυμνάσιο είχε και από καθηγητές. Σ’ ένα μάθημα πήγε απ’ το 17 στο 15, ζήτησα το λόγο από τον καθηγητή. Του εξήγησα ότι έχει δυσλεξία και απόσπαση συγκέντρωσης και ο καθηγητής μου είπε πως αυτά δεν υπάρχουν και είναι στο μυαλό μας, δεν υπάρχει δυσλεξία και λοιπά, και μου είπε ότι ίσως είναι καλύτερα να πάρω το παιδί από το μουσικό σχολείο και να το πάω σε ένα συμβατικό.

Έτρεξα πολύ, έκανα πολύ μεγάλο αγώνα. Ζήτησα συνάντηση με τον διευθυντή και απευθύνθηκα και στο Υπουργείο Παιδείας και μετά απ΄ όλα αυτά άλλαξε η συμπεριφορά τους» τόνισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43