04/03/2021 07:57:36

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για την κατάσταση στα Μέσα Μεταφοράς

Χατζηχριστοδούλου: Υποεπιτροπή θα συζητήσει για διπλή μάσκα στα ΜΜΜ - Media

 

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για την κατάσταση που επικρατεί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και για ισχυρισμούς της σχετικά με τη μεταδοτικότητα του ιού στα ΜΜΜ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, η Κουμουνδούρου επισήμανε ότι «την ώρα που ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου, Φρανκ Ούλριχ Μοντγκόμερι, δηλώνει πως "οι μολύνσεις δεν συμβαίνουν κυρίως το απόγευμα και το βράδυ, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας μέσα στα λεωφορεία, στα τρένα και στη δουλειά", η κυβέρνηση συνεχίζει την ανεύθυνη πολιτική στα ΜΜΜ», υπενθυμίζοντας ότι «ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Καραμανλής, ισχυρίζεται ότι στα λεωφορεία δεν κολλάει, ενώ ο κ. Μητσοτάκης, πριν από λίγες ημέρες, παραποιούσε στοιχεία γαλλικής μελέτης για να πείσει ότι αρκεί το κυβερνητικό "κάναμε ό,τι μπορούσαμε στις αστικές συγκοινωνίες"».

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «ακόμα τα 300 πρώτα λεωφορεία αναμένονται από τον Μάρτιο, και μέχρι τότε οι πολίτες θα συνεχίζουν να στοιβάζονται στα ΜΜΜ» και τονίζει ότι «μπροστά στον κίνδυνο ενός τρίτου κύματος της πανδημίας η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τον ανορθολογισμό των στελεχών της και να αρνείται την πραγματικότητα, που περιγράφεται με τον πλέον επίσημο τρόπο από τον Παγκόσμιο Ιατρικό Σύλλογο».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.